Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alpa

Ahojte dievčatá, ja som sa radšej prestala zapájať, lebo som velmi sklamaná sama zo seba a obdivujem vás ako statočne bojujete. Ahoj Natty, velmi ti fandím a čítam všetky tvoje príspevky, pôsobíš velmi pozitívne a motivujúco. Dúfam že raz aj ja dospejem do toho štádia, kedy sa rozhodnem nadobro s tým skoncovať, ale moja závislosť je silnejšia a vždy ma zlomí.
Deň po dni, stále to isté... Bože aj teraz mi je do plaču. Dobre, nechcem byť depresívna a lutovať sa ale je mi fakt ťažko.
Ešte raz vas zdravím a držím palce.

timka

chcem sa spitat este ci nema niekto skusenosti s tymto: strasne ma bolia svaly na nohach, ledva chodim. je mozne ze by moje telo stravovalo svaly? od toho, ze jem malo sacharidov? lebo bielkoviny papam.

timka

aj ja mavam take nocne mory ze sa prejedam a potom sa s placom budim. neznasam ich. dokonca sú tyzdne kedy ani spat neviem, furt sa budim lebo sa mi sniva o jedle.
inak asi nejake take obdobie, lebo aj mne ide tazko bojovat.

natty

uff.. akoze neviem ci som uz vazne sibnuta alebo hej.. casto sa mi stava uz dlhsiu dobu, ze sa mi snivaju sny kde sa napchavam, ale riadne napchavam... potom sa rano zobudim, a neviem, ci to bol len sen, alebo som vazne bola v noci vyjest celu ladnicku... dneska som sa napriklad zobudila, a asi 10 minut som sa pokusala zistit, ci som jedla, alebo nie... nakoniec som dosla na to, ze to bol len sen... to si clovek povie, ze ide spat, a aspon trosku sa od tejto veci oslobodi a este sa mu o tom aj sniva.. :) dost take divne heh, uz to sibe mojej hlave...
no...

petra1514
ked mas k tej anorexii iba krocik, a vies, ze hu este nemas, tak to zmenit MOZES.. a mozes to zmenit aj ked ju mas... len treba chciet... nie si hovorit stale, je o uz tak, tak co ja s tym, tak to aj bude...
Betka
tebe drzim prsteky :)) nevadi ze si spravila malu chybicku, hlavne je ze v tom budes nadalej pokracovat, a aj ked znova spravis chybu, tak to nieje zle, netreba preto plakat hned, a znova a znova sa pokusat zit normalne :) .. aj mne to ide terat tazko :( dost ze sa este drzim, niekedy to da ale poriadne zabrat
mishka
ty sa drzkaj :)) je to len na tebe
aaa kikca, alpa, iriska a ostatne dievcata :) krasny vysmiaty dnik vam zelam

natty

Dobry vecer :) Vsetkym dievcatam: Dakujem Vam moc moc moc za podporu :)) velmi mi to pomaha... Drzkajte sa aj vy :*