prave som dosla na jednu vec... hovori sa: "Miluj svojho blizneho, ako seba sameho" ... ale u nas teda nejdem za vsetkych hovorit.. u mna teda, by sa to malo asi otocit na: "Miluj seba sameho, ako svojho blizneho".. a hned by sa zilo lepsie-aspon mne... (tiez ma vedia napadnut veci v tychto stavoch.. to je uz psycho)
mohla som mat 15-16 ked som s tym zacala...
Arweena zaliest pod perinku a vyspinkat to... aj na mna nieco lezie... mrznem jak Nastenka v Mrazikovi... drzkaj sa.. idem aj ja pod perinu.. papa
veru tak, teoreticky to pozname...neviem kolko mas rokov, ja som s tym začala zhruba v 21-22, ani presne neviem kedy...nechcem uz v tom pokračovat ale nedari sa:(
budem uz koncit, je mi nejaka hrozna kosa, asi nieco na mna lezie:)
pekny vecer prajem
jj vsak to je jasne... len je to mooooc tazke... kebyze som alkoholik tak sa to da, vyliat vsetok alkohol.. nemat ho doma... ale co ked si zavislak na jedle.. je ho tu stale vela... a este ked nebyvas sama... :// j podla mna je to tiez na kazdej z nas.. psycholog, dozor a vsetko okolo len k tomu mierne ma dopomoct... najtazsie je ale prelomit to v nasich hlavach... skoda ze teoriu ovladame 100%ne ale prax? kebyze som vedela vtedy ked som s tym zacala ako to dopadne..
nebyt doma sa neda stale...aj v meste su nastrahy:)) ked vidis ludi v restikach alebo ako sa dlavia bagetami:)
ja neviem, ci by mi nejake zatvorenie a dozeranie pomohlo..skôr to dozeranie,ale doma..ale asi to nie je o dozore, vsetko musis chciet sama...dozor nebude vecne
tak treba nebyt doma tiez :) vazne ale.. kebyze viem, ze je tu na okoli nieco, kde ma zatvoria a budu na mna dozerat, a pomozu mi, tak nevaham ani sekundu a sama tam pojdem... (sice to len teraz asi mam taky nazor) .. asi by mali po mna prist aspon 2 velki chlapi a odviest ma nasilu :)
ved ja som taka sibnuta, mne nestaci ze sa pacim priatelovi, ja sa musim pacit vsetkym:))
asi mu budem vraviet, ked budem chciet vracat, nech ma nepusti...ale to je asi zbytocne, lebo to robim ked nikto nie je doma