Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

aspon vidis ze mu na tebe zalezi;) to je dobre nie? ... nj a to hovori kazdy, prestan s tym.. ale lahko sa kaze tazko sa kona... a tazko ti pomoze niekto kto nevie o tom to cele je, ked si ani nevieme casto pomoct same a to s tym zijeme... tak povedz priatelovi nech ta kontroluje :)) nech ti hovori aka si krasna taka aka si, nech s tebou papa, alebo ho prived tu :)) nech si to tu precita a bude vediet aspon trosku o com to cele je

Arweena

alkohol rozvazuje jazyk:)chlapi su z inej planety...iba ten moj to vie a namiesto toho, aby sa mi snazil pomoct, tak sa mi len vyhraza nech s tym nieco robim, ze ho utrapim, ze to nevie zniest ze si ublizujem

Arweena

ved ani ja radsej nie som doma, ked nemusim:)lebo viem, ako to dopadne...
dokelu, ved ja nemam ziadnu kamosku:(( na VŠ som mala, ale uz nie sme v kontakte, boli z inych miest:(

natty

minuly vikend som bola v bratislave u kamarata.. a dost som mala v sebe alkoholu... povedala som mu o tom co mi je... sama som sa cudovala.. nechcela som ale vravela som... teraz ma odomna odstup... z toho som si vyvodila.. Vacsina chlapov tomuto nerozumie... akoby som mala nejaky mor alebo co...

natty

jj som citala tvoj jedalnicek dnesny... ja som nastastie dneska ani nebola moc doma, asi by to dopadlo podobne... sranda je, ze teraz ked jem ako tak menej, citim sa plno.. ale ked som niekedy dokazala vyjest celu rodinu, ajtak mi to bolo malo... horsie na tom je ze sa citim zle len ked som plna :/ to je teraz ked jem "normalne" ... hm a neboj sa aj keby si pri psychologovi plakala... so mnou tam prvy krat musela byt kamoska.. a plakala som vacsinu casu co som tam bola.. zo zaciatku som sa citila hlupo, ale potom, akoby tam ani ta teta nebola... skoncila som v jej naruci ako male babo :) skoda ze to ma ale len take kratkodobe ucinky :/

Arweena

natty
ale ja sa ani neviem odhodlat tam ist, chapes?asi sa ani nehanbim, ale celkovo mam nejaky blok rozpravat o svojich problemoch s kymkolvek.Minule som sa chcela porozpravat s priatelom a namiesto toho som len revala ako o dusu:(
ale nic si z toho nerob, kokos s mliekom nie je tragedia..keby si vedela, com som kombinovala dnes ja:)

natty

Arweena niesi slaboch... slaboch som ja praveze.. co tam taka psyhologicka... prave ma chytil zachvat zufalstva.. potrebovala som do seba dostat nieco sladke.. lenze sme doma nic nemali.. tak som do misky nasypala pol sacku kokosu, zaliala mliekom a asi 5 velmymi plnymi lyzicami praskoveho cukru.... neviem ci nastasie alebo nie, dosiel moj otec domov.. tak to vsetko skoncilo v umyvadle... inak by to asi skoncilo v zachode, ale neslo by to z mysky, ale zo mna... chodim sice k psychologovi, ale potrebovala by som ho asi TU pri mne.. nech ma strazi... ked som tam je mi dobre, aj chvilku potom, ale ani nevies ako a je to tu s5.. neviem ako to zvladnem