ahojte po case... ako vas tak citam... mojeee, hmm... nevidim zeby sa tu niekomu nejako darilo :(( som z toho smutna, si to nezasluzite, ved ste tak fajn...
Timka... j presne ako si povedala, to zamknutie a nech mi davaju jest cez okienko, to by sa zislo aj mne... strasne mat rpi sebe tu kopu jedla vsade kde sa pozries, a nezobrat si?? :///
alebo druha varianta... dneska som bola v cukrarni s kamoskami, dali sme si nejaky zakusok... uz som mala 1000 chuti zbehnut niekde na vecko a dostat ho von.. ale smola.. wc v tej cukrarni nemali... smola ako smola zejo.. asi budem navstevovat len podniky kde nieje vecko.. vsak ked vies ze tam je, preco by si sa neprepchala... aaa.. strach a hroza uz..
.. zavidim dievcatam ako su moje kamosky... jedia kolko chcu, ako chcu, kde chcu.. su pekne, stihle... a neviem sa zbavit pocitu, ked idem aj po ulici a pozrie sa na mna hocijaky clovek, ktoreho som v zivote nevidela, zda sa mi ako by sa na mna pozeral ocami "boze ako to vypadas" alebo "ty bulimicka preco sa takto zabijas" aj ked na 99,9% je mu suma fuk aka som...
dneska som bola u psychologicky, dala mi nejaku tu dalsiu chut ist dalej, aj ked su tu take male prehresky, ale ide mi to celkom.. sice je to tazke, a bojim sa ze skor ci neskor uz nebudem mat sil v tom pokracovat a aby to nebolo dost, na jojke, alebo hocikde inde, kde zapnem telku alebo kupim casopis.. vsade hovoria len o bulimii a anorexii, niekto by si povedal, ze mi to pomoze.. ale nie, je to este horsie, uz sa bojim aj zapinat telku a ked si potom predstavim pohlad mojej mami ked sa potom na mna zahladi, racej sa spakujem do izby a nevyjdem az do rana...
mishka
Viem ze by asi k nicomu neviedlo, aby som ta nejako poucovala, mas svoju hlavu, a su zbytocne nejake tie poucovania... Ale dufam ze to nieje tak zle ako to teraz vypada ;)) drzim prst
Drzte sa dievcata