Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

ahoj miska!!! aj ja som od piatka pribrala 2 kg. radsej som ti ani nepisala sms, lebo som bola psychicky v P. dôkaz - dohryzene ramena a doskrabane brucho + par pupakov na hlave od buchania do steny. dosiel sef musim ist prec. Drzte sa

mis.

Ahojte...práve som prišla....
Timka,
to isté hovorím aj ja. Najlepšie by bolo ísť niekam, kde mi budú dávať pravidelne jesť, kde ja nebudem mať prítup k jedlu..Začínam priberať- lebo som prešla pravdepodobne z A do B...a jediné na čo myslím je zabiť sa. To pribratie je už viditeľné, všetko oblečenie je mi už také akurát...neviem to prijať...ale neviem ani prestať jesť..som rozožraná...neexistujú nejaké kúpele, kde budem pod kontrolou s jedlom?:-((

timka

inak zaujímave je, ze ked si pozriem co si jedla, tak sa mi to nezda vela, ale keby som to mala v sebe, psychicky by som sa citila strasne prejedena. a aj 5 krat male porcie by som pocitovala ako prejedenie, mozno dokonca aj 1 normalnu porciu obeda maso-ryza-salat by moj mozog bral ako prejedenie. a napr. v robote zjem 500 g salatu citim sa prejedena, doma zjem bez problemov 500 g salamu a nie som prejedena NECHAPEM SA

elektra

timka:ja som sa tiez vzdy skoro prepchala rozkami.Ale ja som zjedla 5 a malo som dost uz sa do mna nic nevoslo.Tak som to vyvracala.Teraz proste ked viem ze mame rozky alebo chcem jest a niesom hladna tak ani do kkuchyne nejdem.a ked si niekedy dam tak to najpodstatnejsie viem.a to je povedat dost.a viem ze sa to podari aj vam

Arweena

ja by som potrebovala, aby v mojom dosahu nebolo ziadne jedlo:)a tak trikrat za den stolcek prestri sa a okrem toho nic:)

elektra

ahojte babenky no ja som vracala naposledy pred tyzdnom.no pokazila som to ale je to za mnou.Ja sa drzim celkom dobre.Len zase sa bojim aby som nespadla do anorexie lebo uz jem malo a este to co zjem sa mi zda velmi vela.:-((