Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

hmm bola som aj u doktorky preto.. lenze moja milovana pani doktorka mi nikdy nepovie co mi je :/ len mi dala nejaky sprej na ten krk... najhorsie je ze nemozem jest :(( prejde mi tadial akurat voda... vcerajiu noc som celu preplakala, triaslo ma od zimy, myslela som ze zamrznem

natty

ja to uz nezvladam:// vobec to nieje dobre... nerobim to, nevraciam, jem normalne, ale je mi zle! napuchol mi cely krk, nejde mi prehltat, boli ma to ked vypijem len pohar vody... mam krce v zaludku.. som zla :(( nestoji to za to... ked som jedla bolo mi fajn, teraz je to zle.. nie vtedy :(( nehcem takto dalej zit

tina

Ahoj vsetci, mala by som jednu velku prosbu na vsetkych, co budu ochotni. Pisem diplomovu pracu - Krizova intervencia pri poruchach prijmu potravy - a potrebujem este niekolko rozhovorov. Ktokolvek z vas, kto ma poruchu prijmu potravy /akukolvek/ a je ochotny, napiste mi, prosim, na mail - shikeska@gmail.com, polozila by som vam niekolko otazok. Je to anonymne, takze sa nemusite nicoho bat. Potrebujem to dost surne, takze uvitam vsetky ohlasy. :) Najlepsie by bolo, keby ste sa ozvali taki, ktori chodite do poradne, prip. sa liecite u psychiatrov, potrebujem sa teraz zamerat najma na tu liecbu. Budem vam velmi vdacna... :)

timka

w- zaujimalo by ma ci nemate v projekte hodit na internernet aj nejake jedalnicky. pretoze ja ako ppp-cka nieviem presne posudit kolko by som mala na moj spomaleny metabolizmus zjest zo zaciatku. ako pridavat atd...

w

Ahojte vo spolok:

ja len, ze nasa svojpomocna skupinka sa buduci tyzden nebude konat v piatok ale v pondelok.. teraz este raz a v skratke.. namiesto 16.3.sa skupinka preklada na 12.3. dalsi tyzden, vsak, pokracujeme, ako vzdy v piatok:)
Tesime sa:)

domini

ahojte, ma tu niekto z vas skusenosti s jablcnym octom???? fakt to funguje? a nemoze to nejak poskodit vnutorne organy?