Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

natty,papa! liec, kloktaj salviu, to pomaha.aj 3x denne! a propolis!
elektra, cvickaj, ked budes môct,tak aj vonku na bicykel.zaplavaj obcas,hodne zeleniny a ovocka. chleba môzes pomenej,ostatne vsetko mozes,len nekombinuj 1000 jedal dohromady! zatazuje travenie,lezi to v zaludku 100 rokov a pocas toho obdobia to kvasi a hnije :(
potom sa z toho vytvaraju a vylucuju odpady kadejake a telo si to uklada to tukov. taze jeden druh jedla mozes s kopcom zeleniny a bude to lepsie ako ked si das chlieb so syrom a jablkom k tomu. ale ak by si nechcela jest nic,tak je lepsi aj ten krajec chleba so syrom a jabkom. ak bude pohyb,pozit.myslenie,tak stavi aj to! hlavne jest,lebo nejedenim si dorobite travenie tak,ze budete priberat viac,kym sa dostanete do normalu...tak naco si to komplikovat? pekne 5x denne, zdravo, primerane, vela aktivity, aj dusevnej, niecomu sa zacat venovat, prechadzky, cerstvy vzduch, priatelia...a bude dobre.

natty

iriska betka20 elektra a vsetky co tu niesu ale byvaju a budu :)))
... zas ste mi vycarili usmevik na ksichte .. dakujem.. no a ja idem dalej sa liecit a cajikovat, nech sa mi to moje hrdlo bolave da doporiadku... zelam pekny den

iris.

no,poznam take,co potom pribrali,ked sa vratili k normal strave,ale ja som nepribrala,mozno len kilko,dva.celkom som sa nevratila,doobeda sa snazim nejest len ovocie. a aj dobre kombinovat.ono to by malo byt tvojim zivot.stylom,dobra kombinacia. ale uz tu niekto napisal,ze oddelena strava u nej vidla k anorexii. tak neviem...ak by mala viest z ppp k zdraviu,tak to by bolo lepsie.
tukozrava,to je taka z kapusty,a mozej jej zjest kolko chces,vraj mam malo kalorii. takze jes a nehladujes.niekde tu bola o nej tema. skus kuknut.
natty,mate dobre papiernictvo,ak som si dobre typla kde zijes :)
betka,super,ze sa ti dari!!! pri oddelenej sa odporuca aj cvicit a nehladovat.mozes zjest aj viac,ak dobre kombinujes,tak nepriberas

betka20

natty ja ta tu tiez rada vidim::-)) ste tu chyba mishka.No teraz mam hrozny tyzden a pred tym bol lyziarsky a prazdniny preto pisem az tak neskoro :-))

natty

iriska huh do nasho papiernictva? :) co tu? a kludne prid, len sa potesim... inak aka je to tukozrava polievka? to znie nebezpecne... a no nebojkaj.. snazim sa drzat zubamy nechtami, vlasmi a neviem cim.. je to tazke ale velice.. neviem ci nastastie mam napuchnute hrdlo, tak toho moc nepojem aj keby som chcela (od anorexie mam ale dost daleko neboj:)
betka20 som rada ze sa ti dari :) a rada ta tu opat vidim :)) len tak dalej ;)

betka20

ahoj iriska natty a vsetke ostatne
uz ani nepametam kedy som tu bola naposledy ako sa vam dari??
ja som to dnes prehnala ale nevyvracala som to a chcem zacat s oddelenou stravou mama povedala ze aby som este chvilu pockala ale ja uz chcem chudnut.Ked pises ze za kratku dobu sa ti podarilo tolko schudnut:-))
a este chcem otazocku je to tazke???? a ked s tym prestanem myslim tym ze budem dodrziavat napr. take ze maso zo zeleninou a tak.a 5 krat mensie davky ze sa mi to nevrati????naspet? A AKO dlho si to irisk a drzala??

iris.

cim menejkrat to vzdate,tym bude lepsie,baby.takze nenechajte sa motivovat tymi,co tu pisu,ze to vzdali mockrat,a stale to ide,a mozu zacat na sebe pracovat znovu,lebo u vas to moze fungovat inak,a mozete sa nadobro vzdat po druhom,tretom raze.takze VYDRZAT! kolko sa len da,a pojde to.
natty,drz sa aj ty,pekne pokracujes,lebo ta pridem kuknut,ked pojdem do vasho papiernictva!
misha,aj ty sa drz! velmi dobre myslienky a plany mas,ale kukni aj moj mail,ok?
Zimmer,skus tu polievku tukozravu alebo delenu stravu.ja som nou schudla z 68 na pod 60 za kratky cas.hlavne chudni sposobom jedenia a nezvracania.
timka,o kom si to dole pisala? chuderu ziadnu nepoznam,len sikovne babeny,ktore sa casto snazia viac ako muzi vo vojne.
:)) drzte sa!