Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

Zimmer483 nechcem byt teraz zla, nakolko nemam moc dobry den momentalne... j je normalne ze chces schudnut, to tu chce asi kazda.. ale je total ze blbe, ked tu pises ze spravis "hocico!!!" .... neviem ci je hlupe hovorit aj za ostatne.. ale nebudem.. poviem to za seba.. kebyze mam este o malilinky kusok horsi stav ako mam teraz, poradim ti strcit prsty do krku, alebo sa nenapchavat pizzou, a pak mozes ako ja uplne zosaliet z toho ze mas bulimiu, a ze si uplny blazon pre to, ze znicis nielen svoj zivot ale hlavne zivot tych okolo... nejdem ti tlacit do hlavy veci typu.. nechudni, si pekna taka aka si, lebo viem ze to nepomoze.. len pre buducnost, nepis take veci ako spravim hocico preto aby som schudla.. lebo v tom "hocicom" je aj moznost ktoru som tu napisala...
.. prepac prosim ak som napisala nieco coby ta mohlo urazit.. ajtak je dost mozne ze hned ked toto dopisem budem si trieskat hlavu o klavesnicu, ze co som to vlastne napisala...
tak si najdi nejaku stranku alebo chod do poradne kde ti poradia, nejake dobre diety, alebo si chod zabehat... a este raz prepac
Krasny dnik zelam

Zimmer483

Heh ja som mala na obed pizzu...ale potrebovala by som schudnut...ale problem je v tom ze neviem ako...ale musi to byt rychlo...nevedel by mi niekto poradit???Ja spravim hoci co!!!

natty

ja to nechcem vzdat... hm.. aspon jedinu vyhodu ma to hrdlo, ze nemam sil sa prejest... no.. uz tu niesom.. drzte sa

natty

no ano.. idem do postele, lebo niekomu este nejako ublizim ... krasny dnik zelam Timka.. aj ostatnym dievcatam pa ;)

timka

natty: len to chcem, ze aj ja som mala minule také, ze mi bolo predtym lepsie, a naco sa ppp zbavit, ked mi je horsie. ale viem, ze to obdobie horsieho prejde a bude lepsie. a keby som pri ppp zostala sice je teraz lepsie ale postupne by bolo horsie. ja som to uz 5 krat vzdala a bzdy som musela zacat odznova a je to stale tazsie ppp je silnesie a strach tiez

timka

ak prejde voda, prejde aj dobra kuracia polievocka, puding, jogurtik... zeleninové pyré. 3dni v posteli a budes OK