:-( škoda, tiež som dúfala,že si bližšie..
No, moja mama o tom vie, už dosť dlho...ale...nepomáha mi, síce mi sľúbila, že bude pri mne,že spolu to prekonáme,ale myslí si,že to prejde zo dňa na deň,a ked príde kríza,už je nešťastná,hnevá sa,potom plače...no a ja mám výčitky,takže jej o krízach radšej nehovorím:-( Potom mi vyčíta,vraj prečo to robím,že mám všetko,že ona by pre mňa aj život obetovala...a nechápe,že práve v tom je problém, že ja cchem viac priestoru pre seba, že je to môj život! A podľa nej je to iba moja slabá vôľa,že keby som sa rozohdla, tak s tým prestanem, tak,ako ona prestala zo dňa na deň fajčiť...a pritom ona má tiež zvláštny vzťah k jedlu,jedáva veľmi málo,a večer,hoci je hladná,neje nič,iba veľa ovocia a zeleniny...
A je stále podráždená, nahnevaná, že chodsím stále von, že nie som nikdy doma,že ona je sama...proste je taká zatrpknutá...ale ako povedala psychologička,musím to brať tak,že je to jej problém a jej vlastné rozhodnutie,byť taká,a že ja sa tým nemám nechať ovplyvniť...ale to sa ľahšie povie,ako urobí:-(