Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

a zasa dvakrát :-))) No, zaujímavé je,že vápnik,draslík,aj ostatné minerály sú OK..aj helikobaktera som si konečne preliečila:-)

minetka

??? prečo mi to tam hodilo dvakrát??? Ved som tu nebola...no nič..
Aljoška, krvný obraz je OK, hemoglobín mám 11,8..a na železo mi dala lekárka lieky..ale o tej cvikle som tiež počula..aešte vraj čučoriedky sú fajn :-)

iris.

ano,aj cucoriekdy.robime taky alkohol cuckovy.zalejes ich do rumu a pridas cukor.nechas odstat asi mesiac.
ten druhy je na krvny obraz: bicaver vino a orechy, med...a neviem,ci este nieco. ale mozem vsetko zistit.
a mam aj na vapnik-cele vajicka dat do flase, zaliat citronov.stavou a nechat rozlozit skrupiny..trva to asi tyzden? kazdy den prehrkat.a potom zliat,bytok vajicok cez sitko poptucit a pretlacit,priliat alkohol a cukor. MNAM!

iris.

arwee,presne taky cholesterol existuje a stres ho moze zvysovat.
inak,mojej spoluziacke sa narodil syn uz s vysokym cholesterolom..tym,o ktorom pises aj ty. a neda sa to ovplyvnit moc,lebo sa stravuju velmi zdravo.ona bola sportovkyna a vari same malo tukove a zeleninove...ale moc nepomaha. aj lekari jej povedali,ze to moc neovplyvni.a to ma lekarov rodinnych prislusnikov,takze dost sa snazia robit co sa da pre vnuka.

minetka

??? prečo mi to tam hodilo dvakrát??? Ved som tu nebola...no nič..
Aljoška, krvný obraz je OK, hemoglobín mám 11,8..a na železo mi dala lekárka lieky..ale o tej cvikle som tiež počula..aešte vraj čučoriedky sú fajn :-)

minetka

babenky,bola som u lekárky na odber,a mám výsledky...je to takmer OK,iba mám veľmi málo železa...minimum je niečo cez 8,a ja mám cca 3,4 :-(((
A lekárke ani nenapadlo,že mám nejaký problém...

Arweena

iriska
hej, tie hranolky tam len strasili, a bolo to bez vyčitiek vďaka natty:)
minetka
hej, ten moj moze zrat ako o dušu a nevie pribrat, je to hrooza. A musim stale varit a aj tak efekt ziadny na nom, iba na mne:)
ja ked som bola na odberi krvi asi pred mesiacom, mala som vsetko ok. Iba mi povedala, ze mam velmi hustu krv a mam vela pit. a mala som velmi vysoky cholesterol..co mi bolo dost divne, lebo sa snazim zdravo jest. Ale to bol nejaky iny cholesterol:)ten sa stravou neda ovplyvnit, zevraj to mam zo stresu

iris.

minetka,a ides nejako to zelezo doplnat? mala som kedysi recept. jeden bol z cviky,dalsi z nejakeho vinka. alebo zihlavovy cajik pit.
ani ti nic neporadila?