Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Ahoooj, tak už som späť...musím sa sebakriticky priznať, že na obed som mala brokolicovú polievku a vyprážaný syr,a ttrošku som spanikárila,a...áno,bola som na wc,ale vyvrátila som iba trochu,potom som si uvedomila, že ak sa c´hcem naozaj vyliečiť, nesmiem to robiť vôbec...tak som prestala..Bruško mám síce ako v 4.mesiaci,ale musím to vydržať,,,Inak, ozaj neviem, čo s tým burchom, ono tak vyzerá po každom jedle,hoci jedávam častejšie:-(

iris.

vdaka,mozno niekoho naozaj trosku povzbudim.
ja som sa kedysi tiez zacala uberat touto cestou,ale kedze som do tyzdna nic neschudla,tak som jest zacala...povedala som si,ze je to zbytocne tyranie.este dobre,ze to tak bolo,inak kto vie,kde by som bola a ako by som bola!
ale viem aj to,ako je to tazke,clovek musi ist sam proti sebe,je odhodlany ale stale robi opak a hneva sa na seba,a tak vlastne nikdy nie je spokojny, pada mu sebadôvera vo svoje schopnosti a preto nevidi vyznam v tom,aby sa o nieco pokusil.taky zacarovany kruh.

minetka

Idem teraz off, musím ísť pracovať...
Iriska,prajem Ti ešte skoré uzdravenie,aj tie obličky aby sa dali do poriadku..a hlavne,nech Ti vydrží Tvoja pohoda a optimizmus,ved to je polka zdravia:-) Minimálne :-))
Arwee, Ty musíš tie problémy s mamkou predýchať,a zvládnuť to, možno by psychologička pomohla aj Tebe...a neboj,žilina je veľké mesto, väčšie ako naše,,a navyše,otec tej mojej učil na škole moju mamu aj môjho priateľa,takže vidíš,že žijem fakt v malom meste:-))
Tak zatiaľ pa,holky,držte sa...aj ja sa budem,ked pôjdem na obed..už sa naňho normálne teším :-)

minetka

Joj,Iris,koľká zbytočná skromnosť :-) Práve tým nám pomáhaš, vážne...potrebujeme tu taký zdravý faktor, niekoho "z druhého brehu" :-) Aby nám podával pomocnú ruku a ukazoval,že existuje aj iný život,ako ten náš- "ppp-čkársky"..

Arweena

iriska
ved hej, o zdravie by som nechcela prist. Po tych dvoch rokoch choroby sa zatial nic zavazne nedeje...teda aspon o tom neviem a nemam ziadne problemy.A Chcem aby to tak zostalo.
Pokusim sa "predychat"aj moju madre a nebrat si vsetko tak k srdcu

iris.

minetka,momentalne sa liecim.inak trochu pracujem.pisala som dôlezity mail a nazrela na vas.tak som tu zakotvila..ale musim tiez ist nieco varit.sama este neviem co.
..ja sa skor tak vopcham do rozhovorov :))) neviem,ci je to pomoc.

minetka

OK,Aljoška, ďakujem...môžem sa opýtať? Ty si lekárka,alebo študentka medicíny,alebo niečo podobné?
A ešte,Iriska,čo vlastne robíš Ty,okrem toho, že nám tu tak pomáhaš? :-)

iris.

arwee,za jedno je to dobre,ze sa zatial nic nedeje, ale vies,to sa prelomi zrazu!!! dlho nic,a naraz problem za problemom. takze treba vyuzit,ze je to zatial dobre a snazit sa o to,co napisalal Alti. zmena postoja k zivotu, samej sebe!! je to velmi tazke,ale kazda to v sebe mame,ten pohlad,ktorym sa zatial nedokazeme pozerat na svoj zivot,hodnotu..tu spokojnost a vyrovnanost.ked prideme na to,ked sa to naucime,a stotoznime sa s tym pohladom,tak sa zacne riesit aj ostatne v nasich zivotoch...aj jedlo. pojde to ako ruka v ruke.

aljoška

No na také nízke železo je ten hemoglobín ešte celkom fajn.Na železo špenát,žihlavový čaj a aj tie čučoriedky.Ale ked máš také nízke skús to aj s tabletkami.Nech sa rýchlejšie vyrovná hladina.