kde si najst frajerku

kolaria

Ja by som skúsila chodiť s kamarátmi von, nemyslím zrovna diskotéky, ale normálne posedieť si. Alebo potom zoznamky, ale to je také neosobné.

stylelucky

Clovek ked chce, tak musi len hladat a vyuzivat vsetky mozne spodoby ako su zoznamky, diskoteky, navteva barov. Jednoducho musis chodit len do spolocnosti aby si spoznaval nove zeny a snad sa medzi nimi nejaka najde

krinka

neviem ako si na tom s aktivitami, či sa stretávaš s okruhom známych niekde vonku. ale aj to by bola cesta, navštevovať miestam, kde to máš rád a tam možno časom niekoho spoznáš.

marcka_64

V dnešnej dobe už asi len zoznamky alebo chodiť von s kamarátmi, spoznávať nových ľudí a snáď sa nejaká nájde

ava951robinson

hobby, na to čo by si chcel robiť vo voľnom čase. keď to budeš najmenej čakať, tak ju stretneš. potvrdilo sa mi to nielen pri mne, ale aj kamoška tak spoznala svojho teraz už manžela. www.my-wisely.org

jarulinda

Co takto nejake zoznamky? Alebo teda zalezi odkial si, viem ze v Ba sa organizuju aj speed dating alebo aj party pre nezadanych.

evicka085

ideálne je sústrediť sa na svoje hobby, na to čo by si chcel robiť vo voľnom čase. keď to budeš najmenej čakať, tak ju stretneš. potvrdilo sa mi to nielen pri mne, ale aj kamoška tak spoznala svojho teraz už manžela.

vvendy

myslím si, že asi nie tu. ak máš naozaj všetko, po čom si túžil, je čas skúsiť veci, ktoré si nikdy nerobil. daj si také nejaké ciele a uvidíš, možno počas toho spoznáš niekoho nového. alebo potom staré známe zoznamky, aj keď ja veľmi nie som ich zástanca.