Dobry den sa praje :))) Som tu dneska iba na skok, lebo musim zaliest pod perinu, horucku som vcera dostala k MDZ :/ a akosi to este trva.. tak kde zacnem :))
*Mishka :)) taaa tvoja rada s tou plienkou fakt zabera, hrdlo pomaly prestava boliet :)).. kym som ju ale doma nasla.. ale neviem ci by si tu plienku nepotrebovala ty, vies pre istotu, ked uz sa mas zo mna pocurat :PP ... Aaa som velmi rada ze si sa rozhodla ako si sa rozhodla :)) urcite niesom sama kto bude na teba mysliet a setko urcite dobre dopadne.. zasluzis si to :) si super ;))
*Arweena :) som rada ze v tvojich vetach vidim vela usmievavych smajlikov.. a vidis si vravela ze to nejde ;)) a co vcera? Odolala si hranolkam? Snad ano.. a ked nie, aspon vies co mas robit nabuduce ;))
*minetka :)) dakujem, ale zlata zatial niesom... a ani by som asi nechcela byt, este by ma niekto ukradol... Pozeram ze ste si s Arwen velmi podobne... Vazte si to, ze mate pri sebe priatelov ktori su tu pre Vas a lubia vas :) aspon mate preco bojovat.. Drzim prst
*Alti :)) aj tebe kujeeem za tie mile slova :) ale tebe by ich malo byt venovanych viac.. si zlata ze tu tak na na nas dozeras a davas nam rady :)
*zuju ty si bola prva co mi hovorila, ze mam bojovat a nevzdavat sa, tak bojuj aj ty ;) uz si toho vela dokazala, co obdivujem tak v tom pokracuj ;) Drzim prsty
*kikca dlho si tu nebola.. ako sa ti dari?? hm??
* aaa Iriska nasa :)) dneska som sla okolo papiernictva, ked som sla od doktorky... som si na teba spomenula ;) Pekny dnik ti zelam
.. a aj vsetkym ostatnym.. Drzte sa
a ja sa poberiem do postele, tak to tu pekne zapiiiiste, nech mam co citat ked odtial vylezem, tu budu asi smerovat moje prve kroky :).. Snad to co tu budem pak citat budu len vety plne optimizmu a hlavne s kopou vysmiatych smajlikov....
Drzte sa slniecka :))
(snad nevadi, ze som sa tu tak rozpisala, alee nejako si musim vynahradit to, ze nemozem dobre rozpravat:P)
:O))