Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

iris.

miskaa, velmi dobre uvazujes! Nechaj si poradit, neodmietni hned nazor odbornika, vyskusaj ho a hlavne chci byt zdrava a ver si!!!
mas na vela! dokazali to dievcata,co to chceli a ty tiez!!
dobru nocku, snaziví vtipálkovia.

gabina

Misi: dobré rozhodnutie, veľmi.-)
Silvia: až teraz som si všimla, že sa ťa pýtam, či už si mala 18 a vidím, že áno. Ozveš sa ešte?
ZUJKA: ako Ti je?

mis.

iriska, stáááááále premýšľam, celý deň. A prišla som k záveru, že sa pôjdem poradiť k dr. do Ba. Skočím si na konzultáciu..čo na to hovoríš?
Natty, ja sa z Teba raz počurám, z tých Tvojich hlášok:-)
Arwi, aj Teba zdravím:-)

natty

a ja idem do seba dostat nejaky jogurt a cajik... bo mi muzikanti hraju v zaludku... :)) a pak sadnem asi k telke ak tam daco bude, lebo aj moje pc by si asi rado odychlo bo nejako je uz pekne rozohriate.. tak vam rovno zazelam pekny vecer.. :))) majte sa krasne slniecka:)) Arweenka hlavne ty sa drzkaj ;) a vidis predsa to ide sa usmievat ;)) papa

iris.

natty :)))
arwee,ahooj!
mishi,nieco mam aj k tvojej dileme!
nevzdavaj sa svojho rozhodnutia. ked si myslis,ze to chces a potrebujes, ked to tak citis, ked je den smutny az na nevydrzanie,tak s tym musis nieco robkat. kazda ma inu skusenost. gabina tiez skusila aj liecenie. aj ine skusili, a vcera si pocula, ze to pri Nitre pomohlo a zmenilo zivot!!! takze sa nenechaj odradit,moja!!

natty

mne je tu s vami tak fajn :)) ste super :))) som velmi rada ze sa naskytla ta nahoda, ktora ma tu priviedla.. a aj vdaka tomuto foru, teda hlavne vdaka vam sa pomaly z tohoto dostavam :)) dakujem vam moc moc moc :)))

iris.

babätko, tak ta musime pekne vychovat na veselu dievcinku. ale ved ty taka si tiez! aj arwee...sa to v nas kryva, babeny. ani o mne by to nik nepovedal,a sama sa cudujem, co to tu staram :DDD
arwee, a co teraz? ides si dat alebo odolás?