Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Arwee,ani ja som nikde nebola,a tiež to ľutujem...vždy som bola vzorná študentka, jednotky,vždy naučená,poctivá, chodila som na všetky prednášky..a nechala som sa stále ovplyvňovať mamou, vraj netreba ma nikde,hlavne mám dokončiť školu...a stále má tendenciu meišať sa mi do života,ale teraz som to začala vdaka psych.riešiť, už stačilo:-)
A som z východu...také menšie mesto...nechcem to tu veľmi zverejňovať...daj mi Tvoj mail,ak chceš,tam ti to môžem napísať...

Arweena

ahoj minetka
odkial si, ak sa smiem spytat:)ja lutujem, ze som nebola počas školy v zahraniči..isto by mi to pomohlo a pridalo aj na sebavedomi...chcela by som nelutovat kazde svoje rozhodnutie...vzdy hladam rady u inych, aby som sa necitila vinna, ak to nahodou nevyde

minetka

Iriska: Ty si tiež taká zlatá, taký hnací motor:-) Veľmi nám tu pomáhaš, vždy si hovorím, že radšej by som mala tých 60kg a bola v pohode ako Ty,ako s mojim cca 46 kilkami a s bulímiou na krku..ale viem, že raz sa mi to podarí /nie tých 60kg,ale tá pohoda a zdravie:-)) /
Tak pekný dník všetkým,a veľa síl do ďalšieho boja:-)

minetka

Arweena: viem presne,ako ti je, tiež sa po výške cítim sama:-( Mám priateľa,vie o mojich problémoch,a snaží sa mi pomôcť,ale tiež sa niekedy potrebujem vyropzrávať kamarátke..ale všetky sú ďaleko...ani v práci nie som spokojná,tak chceme odísť do zahranničia,ale to tiež neviem,či to tam zvládnem...vlastne,jasné,že to zvládneme, ved nie sme padavky.-))
Natty,si veľmi veľmi zlatá babenka, páčia sa mi Tvoje príspevky a Tvoje odhodlanie:-)
Mishka, ahoj..veľmi dobré rozhodnutie, držím palčeky,by sa Ti konečne podarilo, iba si musíš veriť a ísť za svojím cieľom,hoci to bude možno spočiatku ťažké..

minetka

Ahojky, priznám sa,dlho som tu nebola,ale čítavam vás pravidelne...a stále sa mi zlepší nálada potom :-)) Ja som urobila rozhodnutie-chodím už tri týždne k psychologičke,a začala som riešiť problém...je pravda, že bulímiu ešte veľmi nezvládam,stále ma trápi nafúknuté bruško,ale vďaka psych.riešim psychiku-vzťah s mamou,vzťahy s okolím, svoje sebavedomie,a vnímanie seba samej..dala mi knihu o aseertivite,a normálne som sa v nej našla,tak sa snažím byť asertívna..a pomáha to, aj vzťah s mamkou sa zlepšil,a hlavne-zmenila som pohľad na seba,a snažím sa byť smelšia,a rozhodovať sa sama za seba..a som odhodlanaá skončiť aj s bulímiou...tak dúfam,že to pôjde..

Alternativa

Ahoj dievcata,
pre niektore som tu nova /zase/, s niektorymi sa dobre pozname, vsak? Skoda, ze som Vas nezastihla vecer, mali ste taky mily rozhovor, take mam aj ja rada :o)
Mishka,
pochopila som tieto posledne dni tak, ze robis to najspravnejsie rozhodnutie v zivote - chces byt konecne aj Ty zdrava. Tu konzultaciu s lekarom neoddaluj, konaj, teraz to dokazes. Mohla by si poziadat, priam vyzvat Tvoju maminu, aby Ti v tom pomahala. Pritomnost blizkeho je tiez velmi dolezita.
Natty,
ta Tvoja ruzicka bola velmi vtipna a mila, si sikulka.
Zuju,
to musis zvladnut, Ty si naozajstna bojovnicka, uz vyse roka to dokazujes.