Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

áno, ja som po škole už...takmer 2roky!! Páni, ten čas beží:-)) Teraz pracujem, a ak mi dáš mail, napíšem aj, čo robím...vieš,moje kolegyne tiež chodia na túto stránku,a nechcem,aby ma spoznali :-)

minetka

No priznám sa,že aj ja som dosť lenivá:-) Fitko mi vyhovuje preto,lebo pri tom cvičení sedím :-))) a nie je to aeróbne cvičenie,na to nemám kondičku ani výdrž...a to by som asi schudla na 30kg,keby som mala 1,5 hodiny poskakovať na aerobiku .-)
Ja som tiež prvé zamestnanie nechala, mala som hroznú šéfku:-) Vidíš,aj toto máme spoločné:-)))) Takže vidíš, nemusíš ľutovať, že si to nechala, ver mi, že by si to aj tak dlho nevydržala a zbytočne by si sa stresovala. Urobila si dobre,a prácu si nájdeš,neboj, iba treba byť trpezlivá a hľadať. Budem Ti pri tom držať palce,aby sa to podarilo čím skôr:-)

Arweena

Ekonomicku univerzitu v Ba som skončila, momentalne som nezamestnana mesiac a hladam novu pracu:( v tej predchadzajucej bol horor, otrasna šefka ze som to tam nevydrzala..aj ked praca bola celkom fajn
ja som leniva na pohyb, keby som este aktivne zacala cvicit, asi by som viac schudla

minetka

Ja viem, že musím pribrať...50 kg bola vždy& moja štandardná váha, resp. 52 -53...potom som zišla na 48, ked som začala chodiť do fitka,a ked som začala jedávať normálne,resp. takmer normálne,nie veľké porcie, ale iba 3-4 krát denne, kleslo to na 46..a odvtedy takto stagnujem...a nepriberám asi preto,že hoci pár dní jem normálne, príde kríza,a celý deň,alebo dva dni po sebe večer zvraciam,čiže každé nabraté deko zmizne.,.,ale to vtedy,ked sa mi nafúkne bruško...a zasa sme pri tom:-)))
čo vlastne robíš??Akú výšku si skončila?

Arweena

minetka
dievca musis pribrat aspon na 50 kg, ale vazne!ja 170/51-52 podla toho, ci som prave vyrabovala chladničku:)a to by som podla spravnosti mala vazit 60 kg co si dost dobre neviem predstavit, teda ani nechcem...
aj ja by som chcela chodit do fitka, ale nemam s kym..aspon stacionarny bicykel by som si chcela kupit alebo co

minetka

Ja som už chodila aj cvičiť do fitneska,a bruško sa nezmenilo:-(( Hoci, možno to je tým,že som ho napriek cvičeniu každý deň rozťahovala množstvom jedla...
Meriam 172 cm /pri váhe 46kg/..ja viem, podváha ako hrom :-) Aj ked mala by som napísať :-(
a čo Ty?

Arweena

minetka
skus kazdy den robit takych 30 brušakov..mne to pomohlo.za mesiac-dva môzes mat pevne brucho.
Dnes len tak relaxujem, chystam sa nakupovat nieco na vikend lebo musim varit:)to je najvacsi trest:varit a nedat si z toho nic
este blba otazka, kolko merias?

minetka

Ahoj Arwee, ja viem, že je to dobre...ale mňa to bruško dosť trápi :-( Nemala som ho síce nikdy pevné,ale teraz vyzerá fakt zle...Nebyť toho brucha, dávno by som s tým prestala,ved vidím,aká som chudá, že pootrebujem pribrať...ja to zvyknem robiť hlavne preto,aby som mala menšie bruško..ale zmeňme tému, aspoň na to nebudem myslieť.-)
čo dnes porábaš?

Arweena

ahoj minetka
ja mam po kazdom jedle vacsie brucho, ale to je normalne, ked je plne:)nic si z toho nerob, do večera vytravis..dobre ze si to vracanie zastavila