kaine zoe... hm neviem ako by sme ti my mohli pomoct, ked niektore nevieme ani pomoct sami sebe... mozno sa len trosku vykecat.. to pomoha vzdy co povies? Mas velke stastie, ze mas pri sebe priatela ktory o tom vie a snazi sa ti pomoct, to si vaz... a co sa tyka tych psychologov, nemusi byt kazdy taky ako ta zenska za ktorou si bola prvy krat, ta musela mat asi sama nejake psychicke problemy ked ta takto odstrcila jak nejaka trapka... ale netreba to vzdavat, ked sa raz nepodari, treba skusit znova.. a ked ani potom tak zas a zas, az kym to nebude take ake to ma byt, hlavne sa netreba vzdavat :) .. sice je mozno smiesne ked ta poucuje este take decko ako ja, ja len odovzdavam dalej to co mna naucili :) a robim to rada, kiezby ti to aj pomohlo.. hlavne je aby si chcela ty, urcite si pekna holka, a ked sa pacis tvojmu priatelovi a lubis ho a on lubi teba, tak naco sa nicit?? vies ze mas v nom podporu...ak sa mozem spytat kolko rokov mas teraz? a vedia o tom tvoji rodicia? hm? .. vazne ja osobne by som ti rada pomohla, ale nemam asi take schopnosti ako niekto.. len jedine.. NEVZDAVAT SA! toto sa tu opakuje casto... a naucit sa mat rada samu seba.. sice viem, teoriu je lahke sa naucit, tazsie je uz konat... uvidis, ked sama chces, podari sa ti to vyhrat ;) hlavne netreba stacat nadej, a uzavriet sa pred svetom a nadavat si preto sama sebe treba si verit :) .. a mozno by si mala najst nejakeho lepsieho psyhologa... ;) a pojde to.. viem sice, ze som ti tymto asi moc nepomohla... hmm.. ale drzim prst ;) zivot je totiz krasny a oplati sa bojovat preto. aby sme ho mohli zit co najdlhsie ;) nielen pre tych co su okolo, ale hlavne kvoli sebe