Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

alti

Asi si uz odisla, Silvi. Odporucam Ti na ten herpes vyrazne zvysit prisun B vitaminov /napr. B komplex/. A vikendik asi prelezis, lebo tato chripka je brutalna, s teplotami a vraj nevylezana sa vracia spat.

alti

Ahoj Silvi, asi som tu teraz len ja. Som taka obycajna zienka, plna optimizmu a elanu. Niekedy tiez zlyhavam, ako kazdy. Ak mas chut, mozeme si porecnit...Ozaj, aky si mala dnesok? Bolo v nom nieco mile, aspon drobnostka?

silvia85

Ahojte, som tu novsia, prvykrat som prispela vcera o 10:26 a pisala si s Gabinou.
GABINA: Ano, mam 27 rokov a nepisala som, lebo som tomu opat prepadla :(((. Vysledkom boli tazke bolesti zaludka a narastol mi aj obrovsky herpes na spodnej pere...najprv som si myslela, ze som sa len porezala, ako som si v zachvate sypala kukuricu z konzervy do ust :((((...uz sa mi to stalo...od vcera mi takisto stupla teplota a mam chripkove prejavy...bolia ma vsetky kosti, klby, podbrusko, trapi ma uz dva dni zacpa...je mi aj v tejto chvili do placu...je mi zle...citim sa velmi sama a podobne ako ARWENA, aj ja som sama ako prst :(((. A to som dnes bola odhodlana ist do Svojpomocnej skupiny pre PPP na Sustekovej...a opat nic z toho...
Je tu teraz nejaka dobra dusa na pokec? Prosim, ozvi sa...cakam

cranberry

uja trpim mentalnou anorexiou,cely moj den sa toci okolo jedla o sebakontrole a strachu s kalorii,mate niekto podobny problem??

lenka666

Caine zoe, ja som presne taka ista, kazdy mi vravi, ze by som mala este kus pribrat ( pred par mesiacmi som mala 40 kg, teraz 47..), aj priatel, ale tiez ma asi ich nazor nezaujima, teraz si ledva obleciem rifle, som z toho na nervy, ale uz nevladzem hladovat, som vo faze prejedania, teraz idem od pondelka zase makat v robote, tak len dufam, ze tam zase schudnem, ako predtym...

natty

este jedna vec... musime dat vyhlasit niekde na ministerstvo neviem coho, nech stiahnu z predaja zvacsujuce zrkadla a vahy ktore vazia ako sa im za chce... :) ... booooze uz mi to fakt prepina.. chcem naspat svoj hlas a ist sa niekde vykricaaat

natty

a som si myslela ze vydrzim aj dlhsie lezat v posteli, ale horucka uz klesla, a tak som vyskocila z postele a zjedla sama jedno coko a nejaku dobosku :)) potrebovala som cukre doplnit... je tam toho ze sa citim preto nafuknuto.. mam o 2 cisla vacsie pyzamo :D tak to ani tak nevidno.. predycham a snad brusko trosku zmensi svoj objem ... :) uz by sa to mohlo konecne naucit...

natty

Arweena, minetka :).. inak dievcata ste podarene :))) nieste aj rovnake znamenia? ste si tak podobne ;) mile vas citat :)) ako by ste boli jedna osoba, len mali ine mena ;)
Arween inak drzim prsteky aj aby si si nasla novu robotku ;) taku ktora ta bude bavit hlavne, a mozno ti aj pomoze zabudnut na to.. vies co ;)

natty

kaine zoe... hm neviem ako by sme ti my mohli pomoct, ked niektore nevieme ani pomoct sami sebe... mozno sa len trosku vykecat.. to pomoha vzdy co povies? Mas velke stastie, ze mas pri sebe priatela ktory o tom vie a snazi sa ti pomoct, to si vaz... a co sa tyka tych psychologov, nemusi byt kazdy taky ako ta zenska za ktorou si bola prvy krat, ta musela mat asi sama nejake psychicke problemy ked ta takto odstrcila jak nejaka trapka... ale netreba to vzdavat, ked sa raz nepodari, treba skusit znova.. a ked ani potom tak zas a zas, az kym to nebude take ake to ma byt, hlavne sa netreba vzdavat :) .. sice je mozno smiesne ked ta poucuje este take decko ako ja, ja len odovzdavam dalej to co mna naucili :) a robim to rada, kiezby ti to aj pomohlo.. hlavne je aby si chcela ty, urcite si pekna holka, a ked sa pacis tvojmu priatelovi a lubis ho a on lubi teba, tak naco sa nicit?? vies ze mas v nom podporu...ak sa mozem spytat kolko rokov mas teraz? a vedia o tom tvoji rodicia? hm? .. vazne ja osobne by som ti rada pomohla, ale nemam asi take schopnosti ako niekto.. len jedine.. NEVZDAVAT SA! toto sa tu opakuje casto... a naucit sa mat rada samu seba.. sice viem, teoriu je lahke sa naucit, tazsie je uz konat... uvidis, ked sama chces, podari sa ti to vyhrat ;) hlavne netreba stacat nadej, a uzavriet sa pred svetom a nadavat si preto sama sebe treba si verit :) .. a mozno by si mala najst nejakeho lepsieho psyhologa... ;) a pojde to.. viem sice, ze som ti tymto asi moc nepomohla... hmm.. ale drzim prst ;) zivot je totiz krasny a oplati sa bojovat preto. aby sme ho mohli zit co najdlhsie ;) nielen pre tych co su okolo, ale hlavne kvoli sebe