Bulímia,anorexia

gabina

eee: Neviem, čo je lepšie, vyberať z dvoch možností - anorexia alebo bulímia, je nesprávne. Existuje aj tretia možnosť ale to Ty určite vieš, zlatko...
Nie si tučné prasa, určite si milá osôbka, ktorá je v niečom šikovná a vo veľa veciach výnimočná. Len si na to zabudla. Skús si pripomenúť veci, ktoré sa Ti v živote podarili, za ktoré Ťa pochválili ľudia, ktorým na Tebe záleží...

gabina

Zuju: Teším sa, že máš lepšie obdobuie.-) Len tak ďalej. Máš za sebou ťažké veci a si na náročnej ceste. Ale Ty keď sa zatneš, si silná...

lola16

Ahojte mam 16 rokov,meriam 160cm a momentalne vazim 53kg,uz dva roky trpim bulimiou boli casy ked som vazila 60 kil a viac potom som schudla lebo som nic nejedla no na natlak rodicov som zacala jest a opat pribrala teraz som do toho spadla znovu chcem schudnut 10 kil a viem ze mi v tom nikto nezabrani,dnes som 3x zvracala opat prisli depresie a ja newiem co so sebou ale za 2 tyzdne musim schudnut!

xixi:(

awojte vsetvi ja si neviem priznat ze to robim ze sa anjem a vizraciam ja uz vlastne neviem udrazt jedlo v sbe bojim sa ze sa vratim spat na tu istu postavu mam strach uz to je rok co to robim a niekedy som hore inokedy dole niekedy riesim svoju postavu a inkedy nie chcela som sa otravit liekmi ale nezabralo to lebo som si uvedomila co robim ale zvraciam koli tomu hlavne ties ze mam problem v rodine a ked mi je tsko na zalutko spravim to a nezalezi mi na tom vobec v tedy ze ci je to spravne alebo nei az potom si poviem co si zase spravila preco sa nicis ale to je uz zabudovane vhlave :(moj zivot sa uz nieako ruca dole vodou :(

selena

Nechcem nikoho urazat,ale moj nazor je taky,ze ten kto nema anorexiu alebo jej znaky, by tu nemal pisat svoje teorie a rady...Len preto ze si precitaju par clankov a vidia par filmov, ktore opisuju tuto chorobu,to neznamena ze vedia ako sa citime a co vlastne prezivame...Ten kto ma anorexiu nie je iny,tiez je to clovek...Len ma urcity problem, ktory sa da riesit...Namiesto toho, aby ste sa snazili pomoct tu niektory pisu len teorie...Prax a teoria su dve rozdielne veci...

eee

vy sa mate ja nejem niekedy cely den nic ale ajtak som tucna (a to si nenamyslam mam bmi 24,3) ale bola by som racej anorekticka jak hnusne prasa ako som

ciccuskaa

pômožte mi akó mám pomôcť kamarátke ktorá odmieta jesť a aj keď niečo zje tak to hneď vyvráti.čo mám robiť????