Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

no cukriky ani mna nelakaju, ani cokolada len tak raz za rok. ale kolace, buchty, mlasky, dietne veci, klobasi parjky...
a vadi mi, napr. ked mame v chladnicke nacate nieco. proste to musim zlikvidovat. najlepsie by bolo, keby nam nikdy nic nezostalo z obeda. ale vzdy zostane tak malicko cca 1,5 porcie a mna to laka a skre.vola ma to pod si ma dat.

butty

neviem co sa mi v tej hlave pomotalo:( ale to sa so mnou taha od detstva...vtedy som bola pri tele, dokonca som mala 68 kil pri 160 cm. fuj...tak mi preplo a zacala som s tym nieco robit a dopadla som tak ako som dopadla...

minetka

Timi, tak potom treba úplne zmeniť myslenie, prípadne prostredie.,.nechcela by si znova skúsiť liečbu s odborníkmi?

timka

odyst z domu po najedeni je este horsie. poznas pavlove psy? ja proste akonahle vstupim z vonka do bytu, tak by som jedla.
napr. v nedelu. napratana obedom, sla som vyvencit psa 10 minut dosla som home a zas som isla jest.

minetka

Butt, ja neviem, my sme fakt blbé...muži nám hovoria,aké sme krásne,aké sme super,ľúbias nás,a my stále máme svoju pravdu...ja už enviem,čo s tým..

minetka

A prečo by to dnes nemohlo byť inak, Timka?? Hmmm?? Skús si povedať, že dnes NIE...hned,ako sa naješ, cho´d vonku, prejdi sa,alebo si nájdi nejakú činnosť /aj tak je najlepšie ísť preč z domu/,a potom to prejde,hlavne sa odpútaj od myšlienok na to jeldo..ked sa to podarí raz,dvakrát,trikrát, potom si telo odvykne od tej blbej závislosti,a budeš na dobrej ceste k vyliečeniu