Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Timka, neboj, ono sa to poustupne upraví...a ked budeš jesť normálne, potom zhodíš aj to, čo máš navyše,neboj sa...ja viem, je to ťažké..ale asi je to jediná cesta k uzdraveniu...

butty

babenky ked nad tym tak uvazujem, ja vazne neviem preco si robime zle, ved sme mudre, inteligentne, sikovne...:))a samozrejme krasne!:D

timka

a kde robite? vlastne co?

zamyslam sa tu tak od nudy nad tym, ze preco ja tapa som 3 x na lieceni na takých 90% normalne jedla a vzdy ked som dosla domov, prestala. Keby som bola pokracovala v tom rezime, zostal by mi nastartovany metabolizmus a nepriberala by som donekonecna a ani by som sa teraz netrapila kazdou lyzickou normalneho jedla. Neviem ci to robia infosky z internetu alebo mam dospelejsi rozum, ale kde som ho mala tych 7 rokov. neviem. a teraz sa bojim zacvat jest normalne, lebo mam norm,. vahu a spomaleny metabolizmus a bojim sa pribratia. vsak uz aj tak mam 3 kg +

butty

arwee nie je to pravda, najdolezitejsi su ludia, ked je super kolektiv aj praca ide lahucko od ruky:) my sme tu iba dve baby a potom uz sami chlapi takze ako ruze v trni:))

minetka

Arwee, to isté som si myslela aj ja..hovorila som si, že proste musím vydržať, že tak to je všade...ale potom som si uvedomila, že ma využívajú,a že mám toho plné zuby...Mslím, že do práce by mal človek chodiť rád,alebo aspoň by k nej mal mať neaký vzťah,ved tam strávi väčšinu života...
Butty,to teda sme..každá jedna :-))))

Arweena

minetka ja som si najskôr myslela, ze chyba je vo mne..ved prva praca, a nemala som s čim porovnavat. A este mama do mna hučala, ze take je to vsade, vsade je taky stres a vztahy..no dakujem pekne

minetka

Presne ako hovoríš...a s tým vyjedním spolubývajúcich mám tiež skúsenosť z intráku...ach jaj, to bol des, potom rýchlo zháňať,a ked sa mi nie vždy podarilo, potom to priznávanie sa, že so mto zjedla ja...radšej nespomínať.-(
Arwee, to isté hovorím aj ja..ja teraz nemám prácu,mako by som chcela,je síce lepšie platená, šéf je o 100% lepší,ale aj tak to nie je ono..ale aspoň mám kľud,a to je hlavné...keby som ostala v tej predošlej, asi by som sa už zosypala,mala som hrozné depky...

Arweena

minetka
ja tiez dufam, ze si najdem taku pracu, kde ma nebudu šikanovat a kde nebudem každy den v brutalnom strese..uz radsej aj menej penazi ale vacsi klud

Arweena

butty nič mi o tom radsej ani nehovor:)) som mala taku kaču spolubyvajucu..raz som jej zjedla sačkove polievky a nestihla kupit predtym ako sa vratila z domu...a uz som bola zlodejka:)ze jej kradnem jedlo