Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

aj ja idem domov. JEST ale ja neviem, co je normalna porcia. je hlava brokolice s konzervou kukurice a 100 g prsa mozno 2 mrkvy vela?

minetka

Babenky, končím, idem domov..teda,idem k psychologičke,a potom s priateľom do mesta...tak pekný zvxšok dňa, hlavne vydržte ten nápor zlých myšleinok..Timka, iba normálnu porciu, nezabudni,ok??
Butty,choď na rande s priateľom,snaž sa mu vysvetliť, čo ťa trápi a daj mu šancu, aby Ti pomohol, neboj, bude to fajn,ked budete na ten boj dvaja..
Arwee, žiadne depky,ok? Zajtra je nový deň, možno si nájdeš prácu, tak mysli pozitívne..
Ostatné babenky pozdravujem..Iriska,Mishka,Kaine zoe,kýblik..a všetky, nak ktoré som prípadne zabudla..aj Teba, jana e..
Tak sa majte, moje zlaté,papapapa

timka

no ano. idem domov a dam si normalnu porciu. to sú plany ako vzdy. a potom pridem a zacnem salatom, dobnem do vareneho, ochutnam jogurt, kusok syra. mandarinku, trocha orieskov, 3 lupienky cipsu a dorazim sa 2 litrami vody a kg salatu.

potom planujem zajtra rano zacnem aspon jablkom. chacha. o 11 sa prinutim dat si jogurt a potom sa brzdim aby som vsetko co v robote mame nepozrala

minetka

Timi, ja tie pocity pozám,proste to treba iba prekonať..občas ani ja neodolám,ale ked jedávam normálne a pravidelene,neťahá ma to k jedlu doma, normálne nám stoja veci v chladničke a vydržia aj týždeň:_) Mala by si začať normálne v menších porciách a pravidelne..vyskúšaj .-)

timka

v poslednej dobe som posadnuta nie kcal, ale vazenim. taka hlava brokolice nie je velka, tak normalne, ale ked uvidim ze je to 500 g, tak preboha zjedla som 500 g jedla a este k tomu maso a kukurica.l.....

timka

myslela. ale z roboty nemozem na 3 mesiace odist.
a potom ani neviem aké to je v tych nemocniciach, vraj sa uz vsetko pomenilo.
mohli by sme zalosti temu aké mate skusenosti s lieceniami.