arwee, mne sa raz cez vikend stalo, ze som v zachvate zravosti vyjedla spolubyvajucemu dve konzervy z luchmeatom (sak mu take iste kupim som si povedala) a potom som nikde nemohla take zohnat hehe...no hanba na sto rokov:)
Arwee, to nie je pravda...presne to isté mi robili oni dvaja!!! Celý deň som dokopy nič poriadne nerobila,iba všdtko presne na ich pokyn a v rozsahu ich pokynov,a ked som sa už pred 16tou tešila,že končím ,prišli s niečím ,čo bolo treba "veľmi súrne" urobiť,a ja som trčala v robote do 20.00 minimálne...
moja nalada sa strieda svetelnou rychlostou. ked som hladna mama zlu, v tom momente ako jem a asi 1 minutu po poslenom súste mam euforicku a potom by som revala, vila, bila seba aj ostatnych, som nahnevana na seba neznasam sa a súcastne sa aj lutujem.
minetka ona si riešila na nas nejake komplexy, lebo nebola jedina ing.:) najlepsie bolo, ked sa cely den nič nedialo, uz som sa o 16 chystala domov a taku ulohu mi dala, ze som tam nocovala..
Arwee, vie,aké to je, ja som mala takého šéfa,res. šéfku /boli a mňa dvaja/ predtým..a tiež som odišla,lebo sa to nedalo vydržať...a predstav si, že sa mi ten chlap po roku ozval, že tá žena už s ním nerobí, či sa nechcem vrátiť...až mi zle prišlo...ani za nič by som sa nevrátila..
butty to je dobre riesenie, lenze ked mi prepne, tak som schopna jest aj uhorky s kečupom a zajedat hrozienkami:))
keby som byvala sama, tak by som tu mala len zeleninu, ovocie, jogurty a mozno par tyčiniek:)
minetka bud rada ze ta tam nikto nebuzeruje..ja som mala sefku non-stop za chrbtom a tie keci..na čom robite a preco to takto robite..a nič neviete, môzte sa len odo mna učit:)) fuj zas mi doslo zle, ked som si na tu .... spomenula:)
arwee, ja to riesim tak, ze nemam v dome absolutne ziadne jedlo a vzdy ked idem rano do prace si kupim na ranajky a vecer na veceru. len cez vikend sa nedrzim:(