Bulímia,anorexia

butty

arwee, mne sa raz cez vikend stalo, ze som v zachvate zravosti vyjedla spolubyvajucemu dve konzervy z luchmeatom (sak mu take iste kupim som si povedala) a potom som nikde nemohla take zohnat hehe...no hanba na sto rokov:)

minetka

Arwee, to nie je pravda...presne to isté mi robili oni dvaja!!! Celý deň som dokopy nič poriadne nerobila,iba všdtko presne na ich pokyn a v rozsahu ich pokynov,a ked som sa už pred 16tou tešila,že končím ,prišli s niečím ,čo bolo treba "veľmi súrne" urobiť,a ja som trčala v robote do 20.00 minimálne...

timka

moja nalada sa strieda svetelnou rychlostou. ked som hladna mama zlu, v tom momente ako jem a asi 1 minutu po poslenom súste mam euforicku a potom by som revala, vila, bila seba aj ostatnych, som nahnevana na seba neznasam sa a súcastne sa aj lutujem.

Arweena

minetka ona si riešila na nas nejake komplexy, lebo nebola jedina ing.:) najlepsie bolo, ked sa cely den nič nedialo, uz som sa o 16 chystala domov a taku ulohu mi dala, ze som tam nocovala..

minetka

Arwee, vie,aké to je, ja som mala takého šéfa,res. šéfku /boli a mňa dvaja/ predtým..a tiež som odišla,lebo sa to nedalo vydržať...a predstav si, že sa mi ten chlap po roku ozval, že tá žena už s ním nerobí, či sa nechcem vrátiť...až mi zle prišlo...ani za nič by som sa nevrátila..

Arweena

butty to je dobre riesenie, lenze ked mi prepne, tak som schopna jest aj uhorky s kečupom a zajedat hrozienkami:))
keby som byvala sama, tak by som tu mala len zeleninu, ovocie, jogurty a mozno par tyčiniek:)

Arweena

minetka bud rada ze ta tam nikto nebuzeruje..ja som mala sefku non-stop za chrbtom a tie keci..na čom robite a preco to takto robite..a nič neviete, môzte sa len odo mna učit:)) fuj zas mi doslo zle, ked som si na tu .... spomenula:)

butty

arwee, ja to riesim tak, ze nemam v dome absolutne ziadne jedlo a vzdy ked idem rano do prace si kupim na ranajky a vecer na veceru. len cez vikend sa nedrzim:(