Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

natty

ale z kukurice sa najviac pribera, preto sa nou aj vykrmuju prasiatka...
Inak ahojte dievcata, som tu len na skok....
minetka potom sa pochval ako bolo u psychologa :)
Arweena nie zozrala, ale spapala sa hovori ;) vsak to nieje vela, jeden roztek
Ja som si prave dala moju veceru do chladnicky.. som zmiesala biely jogurt a nejake cornflakesy, bohvie co z toho vznikne :)
Timka ty zahod vahu niekde do kosa, my sme doma nikdy vahu nemali, ale kebyze hej, tak neviem ako dopadnem...
hladna moja ono je to tak, ked uz zacnes raz so sladkostami, tak je tazke potom skoncit, furt ta to k nim taha, preto je najlepsie toho moc doma nemat :) alebo nejako zaludok oklamat, ze si das namiesto sladkosti pohar mlieka alebo schrumes jablko ci mrkvu :) a zasyti ta to viac
No dobre.. tak sa drzte vsetky kolko vas tu je, ja sa idem napapat a potom to pojdem niekde vybehat (ale nie na wc:) papa drzte sa :)

alpa

Arweena, cele telo je riadene hormonalnym systémom, aj psyschika. Napr. ludia s poruchami štítnej žlazy trpia tiež depresiami. Ale k tej HAK, ja som ich brala dost dlho a nevyliečilo ma to z bulimie.

Arweena

čau zujka, bodaj by sa mne chcelo cvičit:)zožrala som na večeru hermelinovu natierku a rožok. Ty si mala čo dobrého?

xyz

Žltá pochúťka
Jedno je však isté, kukurica je nielen vynikajúcou pochúťkou, ale je aj zdrojom horčíka, draslíka, fosforu, vápnika, zinku a pektínov, ktoré podporujú tráviace procesy v našich útrobách a pomáhajú udržiavať črevá zdravé a čisté.

Okrem toho obsluhuje aj mnoho vitamínu B1, ktorý má blahodarné účinky na mozog a nervy. Konzumáciou kukurice prispievate k odbúravaniu stresu v organizme, i k posilneniu vlasov a pokožky.

Pri chorobách
Kukurica je aj bohatým zdrojom energie, pretože má vysoký obsah sacharidov a bielkovín. Ak trpíte chudokrvnosťou, konzumáciou 100 g kukurice pokryjete polovicu dennej potreby železa.

Arweena

hm andy, bodaj by nejaka antikoncepcia spôsobovala bulimiu..to by bolo jednoduche, vysadis ju a bulimia sa vylieči:)
ja som nikdy nebrala antiku a ani neplanujem..isto to nie je v tom. Je to v psychike a nie v hormonoch

xyz

hladna,prave preto si hladna,lebo si jedla nevyzivne jedlo!!! tvoje telo potrebuje vitaminy,mineraly,enzimy a preto ti stale hlasi,ze potrebuje jest,lebo nedostalo,co potrebuje. tak fungujeme.organizmus je prilis mudry,pyta si,co sme mu nedali. skus jest zdravo,viac ovocia,zeleniny,ryza,strukoviny,zemiaky, a uvidis,ze sa to upravi a uz nebudes byvat hladna!

andy

Nasla som zaujimavy clanok, ale dost pochybujem, ze to naozaj funguje: "S nezvladatelnou chutí k jídlu, jež vedle odmítání jakéhokoli jídla patří k nejvážnějším poruchám přijímání potravy, by mohl takříkajíc zatočit nejnovější objev švédských vědců z Karolinska-Institutu.

Studie, již zpracovali na základě léčby 21 žen, jež trpěly nutkavou žravostí a následně vyvolaným zvracením, totiž ukázala, že jejich potíže umí zmírnit podávání antikoncepčních tablet s obsahem estrogenu. Příčinou jejich trápení je podle názoru expertů nerovnováha mezi hladinou hormonů estrogenu a testosteronu. Jakmile dojde k jejímu vyrovnání, bulimie nabývá mírnějších forem, popřípadě může téměř vymizet."

hladna...

dievcata,
poznate to? zjete 200g sladkosti /cokolada, pernik, disko.../ a o hodinu-dve ste uz zas hladne. neviem ci som normalna. viem ze sladkosti maju vysoku kalor.hodnotu, ale ze vraj udrziavaju pocit sytosti len kratko-nizky glykemicky index. hm, neviem co robit. jedla som na poludnie, potom tie sladkosti a uz by som si zas nieco dala...