Bulímia,anorexia

butty

minetka, ved aj ten moj mi vravi ze mam najkrajsi zadok na svete:)) ale nieco na tom bude, povedalo mi to uz viac muzov...takze zadok uz neriesim, iba stehna su fuj

timka

vcera som sa najedla vecer kura perkelt salat. potom som urobila dalsi salat aby do dnes vyzrel a hadajte. do 9 bola prezdna flasa. a potom som este nacala pohank. tycinky ze ochutnam len kusok ..... 1/2 balika fuc. uááá

minetka

Butty, to mi vraví aj môj drahúšik .-)) Ale mne sa to aj tak nezdá...
Timi, ved si daj iba normálu porciu, choď domov s tým, že zješ iba normánu porciu,a potom už nič, musíš si to v hlávke vsugerovať, lebo ked pôdješ domov s tým, že to zješ všetko,tak to aj urobíš,...a taká normálna porcia ti neublíži,ved to nie je nič extra kalorické

timka

zle som sa vyjadrila. ja nemam ani gram navyše, dokonca na zadku mi chyba, mam tam len kost. ja mam +3 kg za posledne 2 tyzne z prezierania sa zeleninou a dietn. vecami.

za pol hodku idem domov, skoda ze nemam home net. mama mi pisala ze mi spravila restovane prso s brokol a kukuricou. a uz sa vidim ako zjem vsetko aj ked to je mastne. lebo sice dusene kura je dietne, ale neviem akym zazrakom sa u nas na nom vzdy objavia flacky oleja. a vraj tam nedava ani kvapku naviac.

butty

timka ty si bola na lieceni? ako to tam prebiehalo? si odvazna ze si to dokazala, mna by tam nedotiahli ani parom volov:)