Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

lorry018

ahojte baby...este som tu nepisala a preto vas chcem poziadat o pomoc...myslite si ze pri vyske 168cm s 54 kilami som tucna??moje okolie si mysli ze ano..a ja uz dalej nevladzem....

xyz

mne pisala jedna kamaratka co sem chodi ze si s mishou pisu sms a misha zacala drzat dietu, skor hladovku. Zaujimalo ma co sa stalo, preco prestava jest.

Arweena

iriska podla mna z vysky a vahy sa nemusi dat spravit hned vizualny obraz..BMI je mozno trocha klamlive:)ja vôbec nie som vychrtla.si myslis, ze je to mozno môj skresleny pohlad na seba, ale kosti mi netrcia:)teraz som tak akurat, skôr by som to mala spevnit..
60 kg to mas v pohodicke..ti zavidim, ze vsetko papkas..syr, pečene zemiačky..ja mam take divne telo..za den-dva dokazem schudnut dve kila alebo ich aj pribrat:)asi mam pošramoteny metabolizmus
si mala dnes dovolenku?:)ozaj, v akej oblasti pracujes?

lidia

Iris pochybujem že ti niekto hovorí, aby si pribrala pri tvojej vyske a vahe. A to čo si napísala už davno mame v maličku, aj tak dik ta snahu:-))

iris.

arwee,ja mam tiez 170cm a vaha? 60-62kg. baby,vy musite byt poriadne chudunke. ja ked mam 60 tak mi kazdy kaze pribrat,ze som vychrtla a nepaci sa to nikomu.cudne,ze mi to uz povedalo aj dost muzov. a keby som mala dat dole 10kg! tak to neviem odkial a ake by boli reakcie :)))
arwe,uslo to. bola som len doma, rano na nakupoch.a tak mi ubehol cely den. ale vy ste sa tu pekne vyrecnili :)ň