Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

butty

a miska, keby si chcela naozaj zomriet, spravis to rychlo a ver mi, mala by si na to dost odvahy. JA VIEM ZE TO NECHCES!Tak sa odraz z toho sprosteho hnusneho dna a usmej sa! zivot za to stoji! ja viem ze to znie trapne, ale myslim to naozaj uprimne

betka20

mishka ja viem ako sa citis ja som tiez chcela aby ma niekto pocul ale nikto nikde.Skus niekedy iba nakuknut do kostola alebo otvorit svete pismo a precitaj si s neho nieco ak nic nepocitis nechaj tak no ked budes pocut ze ta niekto vola chod

klamárka

Stále dúfam, že tento môj život už dlho nepotrvá, predstavujem si tak nanajvýš mesiac, ale čo ak to bude trvať ešte niekoľko mesiacov, veľa mesiacov? A zabiť sa- na to nemám.

butty

babusky musim bezat, od jedenastej mam naplanovane jarne upratovanie na zahnanie chmurnych myslienok a uz meskam. miska verim ze si toho prezila vela smutneho, skus najst v zivote aspon jeden svetly bod, aj ked viem ze teraz to bude pre teba tazke. ZVLADNES TO, LEN SA NEOPUSTAJ!

mis. klamárka

betka, ja naozaj neviem, čo na to napísať. Ja to sama nezvládam, nezvládnem...a pomoc nájsť už neviem, a hľadať tiež už nebudem. Si milá, ďakujem, ale ja už som sa rozhodla. A myslím, že toto je to, čo chcem. Ukončiť to. Preto každý deň trpieť, to sa nedá vydržať. Bolí Ťa vtedy celý vnútro, "kričíš" o pomoc z plných pľúc, ale nikoho nikde, kto by Ťa aspoň započul...je to na nevydržanie...a v malé dúfanie každý deň, že ten výkrik niekto započuje, podá pomocnú ruku...ale....