Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

kyblik

Miska
podla mna nejsi ziadna manipulatorka a to čo Ti hovorí mama neber si to k srdiecku.Mne moja hovorila to iste

mis. klamárka

butty, ja mám 21r a PPP skoro 9r. Je fajn, že si sa rozhodla byť zdravá. A že sa Ti v liečbe zatiaľ darí.

kyblik

Ahojte baby
Miska som rada,že už tI IDE NET.nAKONIEC MA NWEHOSPITALIZOVALI LEBO NEMAJU ZMLUVU S MOJOUPOISTOVNOU TAKZE CHODIM AMBULANTNE NA INFUZKY.aKO SA MATE?

butty

miska nic si z toho nerob, mozno ta dotycna si len potrebovala na niekom vyliat zlost:( ja mam 24 a ppp mam uz 7 rokov. chodim tu iba od utorka, ani neviem, ako som sa tu preklikla. je to tu super, skvele dievcata a velmi mi tu pomahaju. snazim sa zacat novy zivot a zatial sa mi dari:)

mis. klamárka

Každý deň mi matka hovorí, že som neschopná, k ničomu, odpad, že ma nenávidí, lebo som urobila chorobou hanbu celej rodine atď., ale ani od nej som sa za celý život nedozvedela, že by som bola nejaká manipulátorka..ktovie, kto to sem napísal. Ale jedno viem isto, že to bol niekto, kto sem chodí pravidelne, s kým si možno píšem, a ani o tom neviem, a schoval sa pod iným nickom.

mis. -klamárka

baši, áno, kľudne to napíš. Ja od tohto fóra nič neočakávam. Bolesti mám v sebe až až, takže vydržím...

mis. -klamárka

Hej, chodila som sem každý deň. Potom mi pár dní neišiel net, a hneď som sa tu dočítala, že som klamárka a manipulátorka. Bolelo to, ale tá dotyčná asi vedela, čo píše. Ak je potrebné, klamem, naučila ma to PPP, ale nikdy v živote som s nikým nemanipulovala...koľko máš rokov? A ako dlho Ťa trápi PPP?

baša17

Misi, nikdy som s tebou nehovorila na tomto fore ale sledujem to tu takmer od zaciatku a mam pocit, ze uz tu niektore prispievatelky a aj Teba tak trochu poznam. Som o nieco strsia ako Ty. Neviem, ci si mozem dovolit napisat svoj nazor v suvislosti s tym, ako na mna posobis cez prispevky . Hoci si nemyslim, ze by som sa Ta mohla dotknut a samozrejme to ani nechcem , nedovolim si to bez Tvojho suhlasu lebo mozno na to ani vobec nie si zvedava a tak...Tak co, mozem skusit alebo...?