Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

Arweena

krupicu by som si aj ja dala, s nejakym ovocim napr. s mandarinkami a posypala grankom a cukrom:)uz sa zo mna stava uchylak na jedlo:)

Arweena

miska ved mne uz to vracanie nejde, telo sa nejako samo brani..hrozne ma to vyčerpava, ako keby som bezala maraton..vcera som z toho uz o 20 zaspala, ani neviem, ktora Supermodelka vypadla:)
teda môzem ta ubezpečit, nezjedla si toho moc..

mis.

Chcela som si dať na večeru len biely jogurt, neviem, prečo som si dala aj trochu krupice, vôbec som nebola hladná, teraz ma len bolí brucho, neznášam sa za to, že sa neviem ovládať.

mis.

Ja som mala ráno jogurt, od 12h do 15h 2ks pečiva, jabko, teraz jogurt, trochu krupice. Som jak prasa, brucho mám nafúknuté, plné, ale zvracať nesmiem, takže zas priberem. Neznášam víkendy, neviem sa ovládať, furt z niečoho uždibujem..zas si musím dať preháňadlá....už si ani nepamätám, kedy som ich nemala..

mis.

butty, Tebe sa nestáva, že sa niekedy preješ? Ja som dnes mala toho tiež dosť, a to som celý deň doma na zadku! A namiesto Arwi, vo mne to jedlo ostáva!

butty

ja viem ze je to debilina napisana zenskou co je sama v srackach az po usi, ale kurna, ja mam pocit ze tebe je to uz vsetko jedno:((