Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

mis. klamárka

kýblik, to veľmi dobre poznám. Keď som mala 19, tiež som si pripadala tučná, a vlastne sme sa rozišli kvôli jedlu. Jemu nevadilo, že mám PPP, pomáhal mi, veľmi mi pomáhal. Bola to moja najlepšia kamarátka, priateľ, 2v1. Ale ja som ten vzťah ukončila. Jebe mi z toho jedla tak strašne, že teraz mám 21r a žiadneho priateľa nechcem, nehľadám, necítim sa na to. Chcem byť sama, úplne sama.

kyblik

Moja mama si priznala že som chora až vtedy ked som skoncila v ndee mocnici s tažkou podvíživou ale nikdy si nepriznala že ma aj ona urcity diel viny.Miska skus bojovať.prosím

baša17

Misi, si podla mna nesmierne inteligentne dievca. Si velmi citliva a mozno preto vnimas spravanie ludi okolo seba ako radar, ktory zaznamena aj tie najnepatrnejsie odchylky. Vies, ze co robis so svojim telom a vlastne aj so svojim zivotom nie je spravne ale nemas-silu, chut, odhodlanie?-s tym nieco robit. A mne je to luto, lebo si jedinicna a myslim, ze vdaka Tebe by este vela ludi mohlo byt v zivote stastnych-mozno Tvoje deti, prtner alebo mozno aj v ini ludia lebo -hoci sa to nezda- mas v see obrovsky potencial pomahat.Aj v suvislosti so vztahom sTvojou mamou ma tu napadaju nejake myslienky, ale asi by posobili dost uletene...Misi, tak uz len na zaver malinka rda -skus pozriet na nete, je tam taky psychlog-Muler. terapia, ktorou sa zaobera by mohla pomoct, co povies?

kyblik

Miska
zatial neviem ale hadam to pomože.
mne zas mama hovorí,že si za to moožem sa,mmna že mam problemi s obličkami a vlastne má pravdu.A vieš čo je najhorsie,že odhanam od seba svojho priarela jtory mi chce strasne pomoct ale ja si pripadam pre neho tučna a neschopná.

butty

ja nemyslim ze byt chora je hanba!:( myslim ze aj nasi rodicia maju velky podiel na tom, ze sme ake sme (teda aspon moji)

mis. klamárka

Butty, a s čím bojujem? Ja mám kombináciu oboch, najskôr B, potom A, od leta kombinácia, teraz B, a posledné dni A. Kolotoč. Ale už nebojujem, dobojovala som....už totiž nemám na to silu...nemám prečo, pre koho...vzdala som to.

mis. klamárka

kýblik, matka má pravdu, s tým som sa zmierila, to príjmam, ale nikdy nepríjmem tú manipulátorku od nejakej nickovej-neznámej.

butty

miska, postoj tvojej matky je neuveritelny:( ale myslim ze moja by reagovala rovnako, nastastie o tom nevie a nastastie som prec z domu...ty mas kolko rockov a s cim bojujes?