Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

klamárka

Arwi, tento nick je pre mňa výstižný...nahovárala som si, že budem jesť len zeleninu..bolo to len pár dní a dnes som sa takto vyznamenala...krása...klamala som sama seba, že to zvládnem..

butty

ahoj miska, aj mne sa to stava, tiez sa niekedy prezeriem, mas pravdu...ked mam zachvat tak zvraciam aj sedemkrat za den, ale snazim sa s tym nieco robit a arwee sa mi zda velmi apaticka :(

Arweena

o prsiach mi nič nevrav..ja mam nejaky nenormalny predmenstruačny syndrom:)kto ma nosit take balony a este k tomu bolia ako šlak:)mame to my ale problemy../môzeme byt vlastne rady, ze mame nejake kramy vôbec/

klamárka

Mala som chuť na niečo sladké, ale nič doma nemáme...Tiež som mala už dostať krámy, aj som pribrala zatiaľ nič...a prsia mám zväčšené, neznášam to!:(

Arweena

prosim ta Miška nepis pod tym hlupym nickom, lebo sa aj ja odhlasim a prihlasim este pod horšim:)tak nevymyslaj...
mala si si niečo pekne dopriat

Arweena

par lyzic ti zas neublizi..ja by som zozrala cely hrniec..a najhorsie je obdobie, ked mam dostat kramy, ako teraz..to jem hlava-nehlava:)

Arweena

keby som vedela, ktora to bola ta Zuzka:)nejaky mam vypadok na mena..a ako to dopadlo s tymi nohavicami, čo si si chcela kupit?ja som dnes v meste videla kopu krasnych veci, ale nemôzem si nič dopriat..finančne suchoty:)

mis.

Ja som si dala do nízkotuč. mlieka trochu tej krupice, necukrovala, až potom som si dala trochu škoric. cukru. Ale aj tak som na ňu nemala chuť, dala som si len pár lyžičiek..ani neviem prečo..šibe mi ..