Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

no dnes to dost uslo. az na to ze vecer som sa vcera tak prezrela ze ma bolela celu noc priserne hlava a teraz ma zas zacina. tak to bude asi tiez len pocasim. ako klby. skoda ze mam kramy, lebo by som si najradsej doma sadla do horúcej vane, aby ma tie klby tak neboleli. mozno si doma dam nejake horuce obklady.

minetka

Mishka...až sa bojím prihovoriť sa Ti...neviem,čo Ti mám povedať, úprimne povedané, vytáča ma Tvoja nečinnosť a Tvoj "mučenícky" postoj...dočerta, svet nie je taký dobrý, ani vľetci ľudia,aby ťa ľutovali,alebo Ti chceli pomôcť!!! Musíš sa snažiť sama, zabojovať, zaťať sa a poraziť ppp!!! Nikto to neurobí za teba!!!
Možno sa urazíš, odpojíš sa,povieš si, že tu nemusíš chodiť, ked sme na teba zlé..ale je to pre teba lepšie,ako keby sme ťa mali ľutovať! Miši, vôľa žiť musí byť v Tebe, my Ti ju nemôžeme naočkovať...

timka

miska: niekedy na mna posobís ako dospela inteligentna zena a potom ako trucovite dieta. (a nebudem a zabijem sa atď) ale uvedom si ze infantilitu spôsobuje ppp. skus ju ovladat. byt rozumna a ovladat svoje psychycke vykyvy. ak takto trucujes aj doma a robis to 9 rokov, tak sa necudujem tvojej mamine, ze to uz nezvlada a radsej ti nic nehovori a nechava to na teba. Inak kedy si bola v BA na lieceni? ja som tam bola vianoce 2000.

minetka

A kde je dnes Arwee? a Butty? a všetky ostatné??? Baby, máte A /ako absencia:-)) /, a budete si to musieť sakramentsky žehliť :-))

minetka

Ja to isté robím s vianočnou kapustnicou:-(((( Chodím stále do hrnca, kým nie je poloprázdny..a aj potom ma zastaví iba mamka, že to je na celé sviatky, nie na jeden deň:-)) Vo sdvojich najhorších časoch som dokázala zjesť celú obrovskú misu rizota,alebo cewstovín...a myslím, že by som to vedela aj teraz, keby som sa nedržala na uzde.-(
Aký si dnes mala deň,Timi?

timka

väcsinou to vyzera tak, ze dobem do knedle, trocha aj do masa a stavu vyjem akoby to bola polievka. a pritom viem, ze onaje tam ta najenergetickejsia vec z celeho jedla.

minetka

:-))) Ja som sýta ešte od oebda, z toho rezňa so šalátom:-)) Ale večer idem k priateľovi, a jeho mamka vždy dačo dobré navarí...ja mám síce výčitky,ked tam jem tak neskoro večer,a hlavne takú normálnu varenú večeru, ale trošku si dám:-))) Ja zvyknem jesť skôr niečo malé,ako nejaký syr,alebo šišku,alebo nejaké malé pečivo..ale sviečková nie je zlá:-) Vyznie to asi ako čierny humor,ale máš zasa v pláne celý hrniec?

timka

minetka uz sa nam krati cas. ja uz snivam o jedle, uz aby som bola doma, lebo jogurty a ovocie mi nestacia, mam chut na tu svieckovu co mama vari dnes

timka

miska mas odomna aj mail. a prosim naco je dobre podpisovat pod vseliakymi svaclimi nickmi. ked nechces byt miska tak si nieco vymysli a drz sa toho.