mis. podla mna si sa nikdy naschval nerezela. chcela si predstavovala sisi ake by bolo dobre sa takto potrestat ako by sa ti ulavilo, ale nemyslim si ze si to aj urobila. a okrem toho, neexistuje ze musite byt v robote aj v zime v kratkych rukavoch. a inak tak ti navrhnem rez sa na nohach, ked si ruky zakryt nemôzes, alebo v robote musite behat ajv sukniach.
A keby som to chcela napr. ukazovať doma, tak sa tu nebudem pýtať, ako to mám schovať. (doma sa to schovať dá, ale ty si nepochopila) Nerobím to preto, aby si ma okolie, "rodina" všímali. Neznášam, keď si ma ľudia všímajú. Robím to pre niečo iné..
Timka, nesúhlasím s Tebou v ničom, čo si napísala ohľadom mojej osoby. A už druhýkrát hovorím, že ma asi pozorne nečítaš...písala som, že robím v práci, kde si nemôžem dovoliť byť v svetroch a pod. Ty si z mojich príspevkov vždy vyberieš niečo, o čom ani nevieš, ako to je...lebo si to vždy buď nedočítaš, alebo nechápeš..
zakladom a nevynechatelnym bodom ak sa chceme dostat z ppp je prijat seba a svoje telo take ake sme. zatial to nepojde, lebo neda s aby bol vlk syty aj ovca cela. nemozeme mat velkosti 34 (inak ja mam 40) a pritom byt bez ppp ak to priroda tak v nasich genoch nenaplanovala.
Timka ja mam este stale bulimiu, ale každy den si hovorim že budem zdravo jest, no potom večer stratím nad sebou kontrolu. Ale ked nechcem vracat, musím sa takto stravovat aby som sa cítila "čista":-)
Kazdy den ma svoj zmysel, len ho treba objavit. Ja viem, ze je to tazke, lebo na nas utočia rozne problemy a nastrahy, ale posnazme sa a pak to mozno bude stat za to. Nic nie je stratene, len vy samy musite chciet nieco zmenit!!!
Popracujme na sebe dievcata, at zo seba mozeme mat radost. Prajem pekny den vsetkym :-)