Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

:-)) Nie,Timka, ja nie som v BA, som presne na opačnom konci:-))
Pokiaľ ide o zdravú výživu, ja tomu nejak neviem prísť na chuť...tie raciochlebíčky,a tak, mi veľmi nechutia...jem také bežné jedlá, ale skôr na prírodno...hocxi dnes som mala vyprážaný rezeň so zemikaovým šalátom...a aj polievku...a čuduj sa svete, nemám výčitky,ani sa necítim prejedená...
Ty si kde,Timi?

timka

aj ja som v praci. ale u nas naprsi (chvalabohu) dufam minet ze ty nie si v BA, lebo potom bude u nas prsat presne vtedy, ked pojdem domov. vzdy 3 hodiny ako v radiu povedia ze u nich zacalo nieco, tak sa to objavi aj u nas.
hmmmm alpa ty si presla na racio, makro stravu. to by som chcela aj ja, ale nemam dost pevnej vole, alebo mam az prilis vela, ale vseku som rezervovala pre ppp.

minetka

Ahoj alpa :-) Ja som v práci, ale dnes je to celkom pohodička..až na to upršané počasie:-(
Držím palce, aby si to dnes vydržala :-)

alpa

Ja som dnes cely den doma a rozmyslam co podniknut. Asi sa vyberiem do mesta a kupim si niečo pekne:-)) Zatial co sa tyka jedla sa držím. Rano som si odšťavila cviklu s mrkvou a citronom...ble...Potom som si dala ovsene vločky s jogurtom, lanovymi semienkami a hrozienkami. To bolo celkom fajn..Dúfam ze to do večera nespískam a vydržím...

minetka

ahojky:-) Práve som došla z obeda...
Timka, to bude z počasia, u nás celý deň leje...aj môj miláčik má takú zlú náladu,ale ja som si ju aj tak nedala pokaziť:-)) Ako sa máte,kočky?

timka

cim to je cim to je... ze dnes bolia ma vsetky klby, kolena aj bedra....
zeby pocasie? ale uz nevladzem ani stat, sedim tu jak taka babka a uz teraz snivam o tom co vari mama. a to este minimum 4 hodiny kym dojdem domov.

timka

a pritom viem ze je chore uz len to ze sa pozeram na kalorie. ale nieco furt mam, raz kalirie, raz tuky raz cukry a najhorsie je ked este aj objedm jedla.
inak aj ja som mala obdobia flasa nutely denne + balik piskot a liter mlieka. ale vtedy som mala 35 kg a chcela som pribrat, potom som sa nenavidela za to, ze som sa tyzden prezierala nutelou(a inak som nepribrala) a zacala hladovka a isla vaha este nizsie.
inak to je tak u mna, ze dlho sa nehybe a potom sa zacne rapidne. to plati aj do + aj do -. po 3 mesiacoch hladovky zacnem chudnut, po mesiaci zrania priberat ale vtedy svetelnou rychlostou.

timka

teraz mam chvilku cas tak napisem, co ma v noci napadlo: vecer sa prepcham zeleninou a dam si balicek jadierok alebo orieskov co je zhruba 1200 KJ, namiesto tych jadierok (co sú vlastne len tuky a mineraly) by som ale mohla zjest skoro 300 g varenej ryze co je neuveritelnych 9 malych kopcekov (lebo 3 kopceky sú 100 g) to by som asi ani nezvladla.
a tak nechapem, preco si napri. v nedelu doobeda nedam aspon jablko (200KJ) ked uz nic normalneho, ale radsej budem dobat oriesky a prijmem 1200KJ a este budem aj hladna. samozrejme nehovorím, ze netreba jest oriesky, oni sú zdrave, ale preco mam vycitky zo zeleniny a z megakalorickejsích zobov nie? inak mozno keby som tie oriesky nejedla, uz by som vychudla na kost, lebo oni tvoria 1/2 mojho denne kaloric prijmu. balik oriesok a kila zeleniny a jogurtov, syrov.