Bulímia,anorexia

kyblik

Natty
mne sa dnes celkom darilo až na to že som prisla až o siestej domov-od rana som bola na infuziach.Ale dnes naposledy!§§§§Chvalaaaaaaaa bohuuuuuuu

natty

billusinka samozrejme ze je bezplatna :) a prepac ze som sa ozvala tak neskoro... snad sa tu este objavis a popiseme ;)
gretuska, kyblik caute kocky ;)
Dneska je riadne studeny zasnezeny den... brrr :)) tak popijam teply cajik len :)) ako sa vam dari? :)

billušinka

natty: ahojky si sa ma tu ujala:-) mno trapi...ja neviem vies to vsetko oklo jedla...ach...urcite vies o com hovorim ci nie? a nevies tato diskusia je bezplatna?

natty

zuju aj ja mam prave nadchu.. ledva dycham... a tiez by som sa mala aj ucit, lebo matura uz bud. tyzden :) ale to sa da... skuska je asi o inom.. drzim palce ;)

billusinka ahoj :) aky dlhy podzrav si hodila :)) ako sa mas? co ta trapi? :)) (si pripadam jak psycholog, ale mam od neho daleko) :) pochval sa

billušinka

ahooooooooooooooooooooooooooojte ja som tu nova..hmmm...pokecate? prijdem aj inokedy bo teraz tu nikto neni:(

zuju

dnes sa k vam babay nepripojim ale precitala som si prispevky, musim sa ucit na skusku a mam taku silnu nadchu nemozem dychat a vadi mi to fakt viac ako mojich 81 cm v pase