Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

MISKA dúfam ze ta tá beznadej uz opustila. je mi ta fakt luto, lebo ty si to robis sama. ty to chces, vyvolavas si to sama a nedas si poradit. je to ako ked viem ze mam nador na mozgu, ale nejdem si ho dat liecit v pociatku ale taham to az je potom neskoro.

timka

aj podla mna je beznadej miska. ale mam pocit, ze to robi len z trucu, aby sa jej ludia venovali, vsimali si ju a vyhovarali jej to, co vlastne ani nespravi, len na to mysli. ja som robila kedysi to iste. naschval som si doskriabala brucho a potom chodila doma len v podprsenke aby to mama videla, naschval som sa zamklad v izbe a revala lebo som mala depku ale ona po hodine presla a mama si to nevsimna, tak som si naschval vyvolavala dalsie, buchala do steny a potom som lutovala ako som si doriadila. nikto by sa nepýtal v zime, ako sa daju skryt dorezane ruky keby to robil. vsak to nie je problem, pulover, kabat a hotovo nie?
ja som bola niekedy taka trucovita, ze som musela vzdy hovorit opak toho co ostatny radili, keby mi boli radili aby som nic nezrala, tak by som im just hovorila aka je slaniny na kg zdrava strava. len aby som sa s nimi mohla hadat.

minetka

Týmto chcem pozdraviť hlavne Alternatívku- práve som spapala banánik :-)) A večer si dám ešte jeden, sľubujem :-)

minetka

Dobré ránko, babenky...dnes nebudem písať nič povzbudzujúce...načo??? Vstala som s výbornou náladou, ale ked som prečítala tieto príspevky...je mi smutno, ako sa napr. Mishka dobrovOľne ničí...už enmôžem na to reagovať, my jej aj tak nevieme pomôcť, tu už môže pomôcť iba doborník...a mám taký pocti, že aj pod nickom beznádej sa skrýva Miška...
Prajem vám pekný dník, ked si nejako zlepším náladu, napíšem...

beznádej

alpa, dobrú nocku..dúfam, že zajtra tomu jedlu odolám....prvé dni sú najťažšie:(..a ja nemám vôbec pevnú vôlu, to je to najhoršie..

alpa

Beznadej, ja uz idem spinkat a dufam že sa tu streteme aj zajtra a chvilku pokecame:-) Neboj nie si sama ktora ma problemy, každy človek nesie svoj kríž , no nikdy nie je taky tazky aby sme ho neuniesli..Tešim sa na teba zajtra, pá

alpa

Každy mame niekoho. A ked nemas pre koho ziť tak ži aspon sama pre seba. Naplanuj si buducnost. Tes sa zo zivota. Určite mas nejake tuzby alebo sny aj ked su to iba maličkosti, chod za tym...