Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

timka

miska: dobre odetraz ta budem radsej ingorovat ked budes mat takuto naladu ak to tak chces. a pisat ti budem az ked budes normalnejsie rozmyslat.

timka

miska: do sms mi pises ine sem na forum za ine. tak ja uz neviem, kto tu mam sklerozu.
minetka: uz za 10 minute idem aj ja.
a inak sa prezieram uz od zaciatku tohto mesiaca (zeby vplyvom jari? ine ma uz nenapada) zeleninkou a ovocim. a mala som z toho doteraz vycitky, ale dnes v noci ked som nemohla spat , lebo ma bolela hlava ma napadali take vselikaje myslienky, ako aj s tymi jadierkami co som pisala rano. a napadlo ma aj, ze kedysi ked som zacala s oddelenou stravou jedla som tiez zeleninu na kila, uplne do prasknutia a vtedy mi to nevadilo, a teraz jej jem tiez vela a zatial som z nej nejak extra nepribrala (dufam ze to nezakryknem a zajtra budem mat tolko ako dnes) len obcas to 1-2 lieta , tak preco sa jej nenajest dosyta? ked mi chutí? ja som asi chora, ale keby ste predomna dali nejaku cokoladu alebo rezen a este salat, ceresne, melon atď, a mozem si vybrat len 1 vec, tak by som si vybrala to ovocie (a nie kvoil ppp ale preto ze ho mam radsej) uz sa neviem dockat leta. melony moje zlatucke, sladucke. Som schopna minut na ne za tie 2 mesiace sezony aj celu vyplatu. ked mi zomrela sestra ten rok som ine nevedela zjest a to ked som preratala ze denne 10 kg x 60 dni tak to je 600 kg x v prieme 10 sk/kg=6000sk

minetka

Miši, prečo útočíš?? My ti nechceme zle...ale Tvoja psychika je veľmi ovplyvnená ppp..ja to poznám, ked mi bolo najhoršie,tiež som nenávidela celý svet, útočila na všetkých...ale to všetko je kvôli ppp...
Ja pomaly končím, tak vám prajem pekný zvyšok dňa...vidím, že zajtra sa tu zasa nedočítam,toľko toho bude.-)
Timi, dobrú chuť k sviečkovej, nieže zješ celý hrniec:-)
Miška, už neviem,čo ti povedať...som v koncoch...
Tak sa držte, moje zlaté...pa

timka

miska a CO VLASTNE CHCES okrem toho ze zomret do 10 (dnes uz len 9) dni? lebo ak chces z ppp von, treba aj nieco robit nielen o tom hovorit

minetka

Mishka, my nevieme, čo vlastne ccheš, iba dedukujeme podľa toho ,čo tu píšeš...čo vlastne potom chceš???
Ja to viem..ja sa chcem vyliečiť, preto sa snažím...čo chceš Ty? zomrieť??? prečo???
Timka, to isté prežívam aj ja:-)) Najradšej mám,ked mi priateľ nakáže, že ide sa jesť,a nechcem počuť žiadne protesty:_) Lebo viem, že mi dovolí zjesť,toľko, čo je normálna porcia,ale nedovolí mi prehnať to...a pritom, aj ked zjem normálnu porciu, mám trošku výčitky:-)) No asi nie sme normálne .-)))