A ešte .... !!! Poprosím užívatela adrianka , nech sem nevypisuje takéto návody. Tu by sa to malo snažiť napraviť do normálu, nie opak. Som hoteliér a mám strednú hotelovú, takže to znamená že do nás hustili výživu a podobne veci pekne dlho a riadne a to čo tu píšeš sú hlúposti. Áno, ja viem že to funguje. Ale chuť do jedla nie je spôsobená prehriatím žalúdka. Ten si predsa sám udržuje stálu teplotu a tá je dosť nemenná, pokial nejde o choroby samozrejme. A čo sa týka toho pečiva, taktiež neni pravda. Pečivo ovplyvňuje nasítenosť a chuť do jedla iba svojou čerstvosťou a druhom... Rád poradím a napíšem sem čo je zdravé... len sa pýtajte. Len prosím neexperimentujte na sebe. Ale radšej si to naštudujte v adekvátnych knihách (to neznamená na internete nejaká bulvár!!!) Je od prírody dané, že človek je hladný, len keď to jeho telo potrebuje a teda, z toho sa nepriberá lebo ak to nie je porušené telo si zoberie koľko potrebuje :) Priberanie spôsobuje len keď sa je priveľa sladkostí a najmä keď človek nepociťuje hlad. Treba si dávať akurát pozor na to čo jeme a teda na vyváženosť a nie na množstvo. Totiž už dávno boli vymyslené tabletky, ktoré obsahovali všetko čo telo potrebuje, ale človek by zomrel keby ich užíval.. Z jednoduchého dôvodu. Žalúdok potrebuje ako aj celá tráviaca sústava niečo k tráveniu :) Treba len teda prihliadať na všestrannú stravu. A teda treba aj mäso, treba aj zeleninu aj ovocie... ale aj cukor a dezerty, lebo cukor je jediná zložka, na ktorú funguje mozog. A druhá vec, keď telo nedostáva aj to slovíčko ktorého sa tak bojíte... tuky! :) Neni to postrach... keď ich nedostáva, lebo sú potrebné na látkovú potrebu a dlhodobý zdroj energie pre telo aj orgány, rovnako ako sa do nich ukladajú aj určité vitamíny... tak si ich proste ukladá, keď ich neprímate. Lebo vie že ich pravidelne nedostane ale potrebuje. A teda dôležitá je aj pravidelnosť stravovania :) Papať stále a v malých dávkach. :) Toto sa volá racionálne stravovanie, nie to čo sem napísala adrianka :) Nebojte sa len sa pýtajte :)