Ponuky pôžičiek medzi jednotlivcami a firmami

Príspevok v téme: Ponuky pôžičiek medzi jednotlivcami a firmami
Poirier11

(Ponuky financovania, Poiriernicolasjeanmarie@gmail.com) Podporte svoje projekty financovaním na mieru
Či už chcete založiť firmu, rozvíjať svoju činnosť, financovať vybavenie alebo realizovať osobný projekt, vieme vám pomôcť nájsť vhodné riešenie financovania. Každú žiadosť starostlivo posúdime, aby sme vám ponúkli podmienky, ktoré zodpovedajú profilu žiadateľa. V spolupráci s niektorými bankami a partnermi vo finančnom sektore ponúkame sumy od 8 000 do 850 000 EUR s flexibilnými podmienkami splácania a úrokovou sadzbou 2,5 %.

Pre viac informácií nás kontaktujte tu: poiriernicolasjeanmarie@gmail.com

#financie #financie #spolupráca #euro #spustenie #podmienky #riešenie #na mieru

lavako

Když jsem plánoval cestu do Tuniska, nejvíc mě děsila představa, že budu na letišti hodiny vyřizovat papíry a někde nechám tučnou zálohu. Nakonec jsem ale narazil na službu, kde šlo všechno vyřešit online během chvilky, a auto na mě čekalo hned po příletu. Žádná kauce, žádná kreditka – prostě jsem dorazil, zaplatil zbytek v hotovosti a za pár minut vyrazil. Během týdne jsem takhle v pohodě stihl Kartágo, Sídí Bú Saíd i Hammámet, zastavoval jsem si kde chtěl a vůbec neřešil taxíky ani jízdní řády. Cenově to vyšlo překvapivě dobře, a když k tomu přidáte možnost připojištění nebo dětské sedačky, máte prakticky vše, co potřebujete. Pokud zvažujete pronájem auta v Tunisku, určitě si prohlédněte nabídku na roscar.tn.