Bulímia,anorexia

daga

Citim sa nanic, opat som schudla, stale menej mi chuti jest a vôbec ma nic nebavi, jedine co mam je skola, otec mi prave vynadal, vraj za nic nestojim, len cakam na to, co mi da mama, podla neho som neschopna a nemozem sa rovnat svojim kamaratkam, ktore boli v zahranici a dokazu si na seba zarobit, keby som sa mohla branit, ale este viac zvysi hlas a som odrovnana, hanbim sa sama za seba a najradsej by som sa nevidela!

elka

ahoj presne viem ako sa cítiš!a tak tiež tuším že si asi potrebuješ s niekym o tom napísať lebo tý čo sú pri tebe ťa nechápu,ak si to teda ty?ja som sa pokúšala skoncovať s bulímiou aspoň zatieľ s ňou asi 7 krát,ale nedokázala som to,po predstave že ako môžem vyzerať keď som to dojedla hneď sme sa so záchodom byvili z oči voči.Začala som fajčiť,vypadávajú mi vlasy,som slabá,neviem sa usmiať.Ver mi ak niesi v takomto štádiu ešte prestaň s tým a radšej maj ženské rozmery ako trpieť,trpieť preto lebo iné slovo pre tento stav nepoznám

betka20

mis: ved ale pady to je normalne.Ja som tiez ked som povedala idem vyzdraviet a uz som nikdy nevracala vraciam aj teraz.Nieked ryz za mesiac niekedy za dva mesiace.... ja viem ze sa uz s toho nikdy nedostanem uplne to sa neda...to mas ako po schodikoch .. ved si to uz pocula moja nevzdavaj sa tak ako si mala pevnu volu nejest tak urcite mas aj pevnu volu vyzdraviet...Napr.ked vojdes do bludiska nevies vyjst ale je tam vychod len ho treba najst aj ked to je tazke

betka20

ahojte
mishka vies ako si mi vylepsila naladu:-) ja ze sa idem kuknut ako sa dari a ty-.. ides vyzdraviet... krajsi prispevok som ani nemohla cakat

gabina

Misiatko, to som rada...

A zaroven sa ospravedlnujem, ze som nereagovala na vsetky sms, aj tebe a aj Zujke...Ale mam zle obdobie. Nesuvisi to so mnou ale s mojimi blizkymi. Takze aj ja bojujem...G

forev.

ahoj!

tak som sa tu po dlhom case na chvilu zastavila, pozriet sa, ci je tu niekto este z tych "starych" navstevnikov a bohuzial zistujem, ze ano.

len som vam, co ma poznate, chcela dat naznamost, ze mi je dobre, studujem, bavim sa, mam sa rada.

neviem, ci mozem povedat, ze je to za mnou, nie som si ista, ci to niekedy vobec bude mozne, aby to tak bolo, ale s ohladom na momentalnu situaciu si myslim, ze som klasicke obycajne a nudne dievca, co je fakt dobre. :)

tak sa majte pekne, snazte sa a majte sa radi.

pa

misha

Len vám tu chcem povedať, že idem ďalej bojovať. Mala som chvíľu "pauzu", ale už viem, čo chcem a to je vyzdravieť. Ďakujem Ti Gabi, Alti, Thesiame a tiež svojej psychologičke, ktoré ste ma nenechali ležať a vyhecovali konať. Nebudem ležať, lutovať sa, už toho bolo dosť. Idem robiť zmeny, na ktoré sa celkom teším, zároveň mám trochu strach... Tiež musím prijať svoje telo, normálne ŽENSKÉ telo- ako vraví moja psychol. Mám 22, nemôžem mať váhu ani postavu 12r dievčaťa, alebo puberťáčky...