Standa
Ahoj, to je v poriadku, že si nepísal, veď máš teraz vela starostí s priatelkou. No lenže ja si uvedomujem čo robím, že to čo robím nie je vôbec správne, navštevujem aj psychológa a mám ešte zopár ludí, ktorí sa mi snažia pomôcť. Len vieš, keď ten čert je hlboko zakorenený a u tvojej priatelky ako vidím tiež. Ale ide sa ho zbaviť, len na to treba silnú motiváciu a zdĺhavý boj. Ale bohužial ja som tú motiváciu ešte nenašla, aj keď od nového roka som si povedala, že sa z toho musím dostať za každú cenu, nechcem zvyšok života stráviť kontrolovaním vlastnej váhy. Chcem začať nový život. Viem, že potom ešte vela krát padnem, lebo to nie je žiadna chrípka ktorej sa dá zbaviť za týždeň, tu ide o mentálnu poruchu, skreslené chápanie, ale hlavné je aby sa človek ďalej nevzdával. Snáď sa mi to potom podarí :o) Vieš, zbytočne ty budeš prehovárať priatelku, aby sa liečila a začala jesť, budeš to hovoriť ako hluchému, najprv musí ona chcieť to zmeniť. Viem to podla seba, kolko prednášok som si už vypočula o rizikách tejto choroby, kolko ludí do mňa už hučalo a aj tak si točím stále to svoje. Jednoducho začať sa musí najprv od seba. Tak sa maj zatial hezky, držím vám palce, nech vám všetko výjde keď sa vráti domov a hlavne to nevzdávajte :o)