Bulímia,anorexia

w

pre vlado M. je vidno, ze vobec nevies co znamena anorexia...ty sa spamataj, ak by si o tom aspon nieco tusil, vedel by si, ze anorexia vobec nie je iba atributom stihlosti modeliek. ludia s anorexiou nenavidia seba nie preto ako vyzeraju, ale preto, ze maju vyprahnute svoje vnutro a ako inak ho vidiet a nicit ho ako tym, ze budem uspokojovat a trapit svoj vonkajsok?...a ak si myslis, ze tymi "chlapskymi recami" niekoho donutis s tym prestat, si na omyle, skor len nastves...nepresvedcis....viem, ze mozno si to myslel v dobrom, ale anorexia je prefíkana dusevna choroba a s tymito slovami mozes viac ublizit ako pomoct..ver mi

jatyon

citim v Tebe silnu volu ....verim, ze to uspesne zvladnes ..... a na toto tvoje "zle" obdobie sa budes obzerat spat s usmevom ....

jatyon

ja s tebou len suhlasim ....
.
.
neda sa uspesne riesit anorexia bez psychiatra.
.
ale aj ini odborni lekatri sa maju zucastnovat liecby ... kvoli metabolizmu atd.

dievcatko

ja mam ale este len 14! :( a ked daco zjem, tak okamzite letim na vecko...aby som to vysablila...chapem, asi si myslite, ze mi sibe, ale ja mam vazne pocit, ze som tlsta...

Vlado M.

Pre : dievčatko ... Koľko máš rokov?
Pri tom čo píšeš, že 161 a 41 kg si vychudnutá trieska. Neblbni. Spamätaj sa. Donúť sa-bezpodmienečne jesť, malé kúsky - vydzobávať - ovocie, kúsok mäsa, zemiaky, ryžu, špenát, syry, cestoviny - vždy po troške...
Baba je pekná, ak .. prepáč je na čo sa aj pozrieť, čoho sa dotknúť a vedieť-cítiť, že aj niečo chalan-muž drží.
Vyziable, vychudnuté baby, ktoré si myslia, že z reklám trčiace kostry modeliek sú nádherné, sa mýlia. Uvedom si, že tam ide o biznis, o prachy.
Ženská krása-myslím fyzická, vôbec nie je o chudosti... To Ti povie každý normálny človek. Na výšku 161, pri veku medzi 20-30 váha aspoň 48 až 54.