Bulímia,anorexia

Kuki

Sheena,
veru tak. Keby som bol baba a chalan by mi povedal, ze som tlsta, tak by sa u mna uplne odpisal. Tak sa moze vyjadrovat len nejaky "bulo", a nie ze ty si koli tomu budes nicit zivot.
:) verim, ze mas spravnych rodicov, ktory ti pomozu.

Sheena

Caute. Mam este len 13 rokov...ale, mam strach. jednoducho, odkedy mi jeden chalan z haluze povedal, ze som tlsta, naozaj mam taky pocit. Ked daco zjem, utekam na hajzel a tak si to sprotivim, ze to vyvraciam. A stale sa vazim, kontrolujem v zrkadle...a moc ma to trapi,Kamosky sa o mna boja.Myslite, ze mam nabeh na anorexiu alebo na bulimiu? Velmi sa toho bojim..vraj sa da na to aj zomriet:(

Zuzka

Standa
A to ona išla do BA z vlastnej iniciativy, alebo ju tam niekto priviedol?
To ja medvedíkov moc nemusím, ja mám radšej kinder výrobky, alebo bebe sušienky :o) Ale doprajem si to len málokedy, tiež nie som ešte zdravá :o(
Preto som uvažovala sa ísť dať ešte liečiť, ale asi radšej tak, že budem dochádzať na nejaké sedenia...

Zuzka

Zuju
A kedy si bola v Pezinku? Ja som tam bola pred rokom. To ja viem, že ide o mňa, ja sa musím najprv rozhodnúť, zbytočne mi bude ktokolvek niečo hovoriť, ja musím najprv chcieť, no len je to ťažké. Choroba má stále to silnejšie slovo v mojej hlave. Len mne sa nelúbilo to, ako nás izolovali, nič sme nemohli, cvičiť, žiadna samotná vychádzka, cpali do nás tabletky, jednoducho iný svet a keď sa vrátiš do reality, je to tu znova. A mala som tiež pocit, že nás tam berú ako vadné, nie choré. A tie aktivity boli nútené, jednoducho to tam na mňa celkovo zle pôsobilo...
Aj tá strava tam bola strašná a Krasulová pri mne sedávala na obedy, takže si vieš predstaviť to večné nútenie jesť :o)

zuju

Zuzka ja som bola tiez v Pezinku, mozno nie som stopercentne vyliecena, ale naucila som sa tam vela. Nejde o lekarov, sestricky, aj mne liezli na nervy, aj ja som nadavala ale o tvoje rozhodnutie. Ja som bola vecny rebel Dr.Maga v Pezinku, ale mala som ho rada. Pamatam si ako som na skupinke povedala ze o bulimii nevedia nic, nevedia co dievca citi, a obidvaja s Dr.Krasulovou vyplaestili oci!!! Boli aj sestricky, ze ked som za nimi prisla tak povedali ze oni bulimiu nechapu, ale nasli sa dobre duse. Ide len o teba.

zuju

Baby z vychodu ozvite sa!!! Preco iba na zapade je svojpomocna skupinka, co tak stretavat sa a pomahat si aj na vychode?

Standa931

Zuzka

jaj taaak :)) bez tukuuu :o))) nech si užije hihi .. noo hovorila že je to tam lepšie jako v Pezinku. ona v Pezinku bola pred dvoma rokmi ale že je to tam prísnejšie jako v tom Pezinku. tak neviem ;)

Najčítanejšie články