Bulímia,anorexia

jatyon

zuju,
najdi si uz konecne chalana, ktory Ta bude mat rad AJ pre Tvoju dusu .....
potom uz to telo tak dolezite nebude, a Ty budes v POHODE....

standa931

zuzka
joj prepáč že som nenapisal nejako mi to tu blblo.. vidi tam len prazdny prispevok. noo vlastna iniciativa nooo neviem. podla mna je to tak, že ked videla že s tym nesúhlasím že neje, a prehovaral som ju na to liečenie, tak že tam asi radšej išla. ona je taká vypočítavá... potvora :o) maju to tam tak spravené že neco za neco.. jedla asi len preto, aby mala návštevy, ale povedala mi, že sa nic vobec nezmenilo. Takže stale tak isto chorá :( budúci týžden by sa už mala vrátit.. konečne. šak som sa aj načakal :) Ty to máš tú chorobu ešte psychicky že? :( a keby si sa s niekym porozprávala, že si uvedomíš čo robíš tak by ti to nepomohlo?

zuju

Co mam robit ked mi kazdy chalan a nebolo ich v mojom zivote malo povie, ze ho vzrusuje moje telo, a chce a ma so mnou sex? Ja sa potom nenavidim a nechcem jest aby som svoje telo zmenila...

w

ahojte, vsimla som si, ze sa bavite o probleme, ktory sa ma dlhe roky tykal. ale teraz je mi uz len krasne a na to tyranie, ktore som prezivala pocas anorexie len trpko spominam. chcela som len povedat, ze vzavat sa nema cenu, zivot moze byt velmi krasny. a este jednu vec...dostat sa z toho da, len treba velmi velku motivaciu, nezalezi na sestrickach a doktoroch...

will

xcem sa spytat...seci mi vravja ze som chuda ale ja nje som!!!!!!podla mna mam weeeeeeeeeelku rit ale vjem o anorexii dost na to aby som vedela co a ako.lenze bojim sa ze ked prestanem len s cokoladou,a sladkym,pojde to dolu vodou...co teda????dakujem:)

tana_2

niuska tak ja len tak v skratkosti dufam,ze ti to aspon trocha pomoze treba si povedat,ze su aj tllustejsie.ja momentalen ten problem nemam,ale chcem strastne schudnut,ale moj problem je v tom,ze nemam pevnu volu uz som raozmyslala.ze zacnem vraciat a ked budem mat vahu aku chcem tak s ty m prestanem, lebo ked poviem ,ze prestanem tak prestanem,zatial mi to vyslo zo vsetkych len chudnutie nie.prestala som fajcit zo dna na den. a to tak,ze som si povedala,ze nebudem fajcit a uz to funguje velmi dlho;

Ivca

Caute baby!Ako tak pozerám, táto choroba je asi naozaj typická iba pre nás ženy, lebo žiadneho chalana tu nevidím. Aj keď patrím medzi dievčatá, ktoré si predovšetkým rozumejú s chlapcami u nich pomoc z mojími problémami hľadať nemôžem, preto sa obraciam na Vás. Som bulimička!!! už to trvá skoro 4 roky: Zajtra mám narodky a chcem úplne zmeniť doterajší spôsob môjho života. Kto mi pomôže s mojím dlhodobým problémom?

moncici

ahojte vsetci ja nemam anorexiu mam 14rokov a vazim 45kg podla mna je to uplne normalne a doktorka mi povedala zevraj mam na 14rocnu uplne dobru postavu som ako lida z vzvolenych obna vravela ze ked bola mensia tak mala chude nohy a tucne brucho to je moj pripad tyeray si budu vsetci vraviet ye zato ze mam postavu ako mala linda tak si budete hovorit ze si namyslam ale tak to ona ma len taku postavu????????mam nabech na anorexiu odpiste na moj e-mail:moncici.moncici@centrum.sk byvam v kanianke pridte sa sem poyriet a neolutujete a hlavne v lete je to obec ale super uzje z nej skoro mesto papa