ahojte...mam 162 cm a 41 kil..pripadam si strasne tlsta, neviem co so mnou je...najprv, som to robila tak, ze som sa najedla a vsetko vyvratila, ale teraz uz nedokazem zjest nic...mama ma zo mnahystericke zachvaty, otec ma uz viac menej ingnoruje..prosim pomoc, ide to so mnou dole vodou...:(:(
ja viem ze mam miernu podvizivu ale to bruxo mam fakt maxi..cvicit som uz skusala..asi 3 mesiace som kazdy den v kuse robila brusaky a stale ho mam take iste takze ja fakt neviem kde je problem..a to iste plati so stehnami..neviem ako z nix zhodit..
anonymka - ve dto nie si vobec chuda .bola som anorexicka a pri vyske 172 som vazila 48 ale teraz mam 60 a nemam sadlo! da sa to len treba cvicit!!!!!!! vsetko vyriesis iba cvicenim!!! stravov mozes zle dopadnut
anonymka... ja by som ti skor poradil viacej jesť a začať viacej športovať. tvoje telo (aj ked som ťa ešte nevidel a neviem posúdiť) sa tomu prispôsobí. skús to
boze...co si myslite o postave 169 cm a 52 kg? je to ok alebo vela..bo ja xcem schudnut na dakyx 49 ale neviem ci sa mi to podari.akoze vaha sa este ako-tak da ale mam hrozne miery..cez bruxo mam 73..a neviem ako sa mam toho sadla zbavit a uz mi to lezie na nervy..poradte daco..:( fnuuuk