Ale ja nesmiem pribrat..ja robim pre jednu modelingovu agenturu..myslite si, ze mieri 84, 61,85 su zle? mne tam baby hovoria, ze ano...:( neviem ci to mam nechat, alebo tak. Ale bez tych stresov by som uz asi nevedela zit...help me
beloved
nejsme spolu dlho ale je to hrozné :( nedokážem sa a ňu pozerat jako sa ničí :( máme 19 a 20 rokov. ale má také nálady. raz sa chce liečit ale nic pre to nerobi. jako by jej tak bolo dobre a potom sa zase ospravedlnuje ... chapem ale takto sa to neda.
beloved :))) sranda :) a jak sa z toho dostal?.. jaaj počkaj to nebolo anorexiou.. prepáč. noo ale moja Miška nepapá a nepapá :( nechcem aby tak vyzerala aj ona snažim sa jej pomoct ale nedarí sa mi to lebo ona nechce :(
noo fakt smutná irónia. ja som sa k tomu dostal tak, že proste ked som sa zohol tak som bol "tlstý" pritom som mal asi tak 60 kg na 186 cm výšky... teraz už mám 75 ale stále chcem pribrat no nejde mi to... ale to už neni anorexiou :o)
noo fakt smutná irónia. ja som sa k tomu dostal tak, že proste ked som sa zohol tak som bol "tlstý" pritom som mal asi tak 60 kg na 186 cm výšky... teraz už mám 75 ale stále chcem pribrat no nejde mi to... ale to už neni anorexiou :o)
ale dá sa to. ja som touto chorobou prešiel a viem jaké to je. ty proste nevnímaš kosti alebo neco také jak si chudý/á ale iba to, napr že ked sa zohneš, že ti videt "špeky" a tak. ale to že je to úplne normálne a že sú takí všetci ludia to si neuvedomuješ. proste je pre teba heslo - čím viac chudá tým viac krásna ... aj ked to vobec neni pravda.
ale dá sa to. ja som touto chorobou prešiel a viem jaké to je. ty proste nevnímaš kosti alebo neco také jak si chudý/á ale iba to, napr že ked sa zohneš, že ti videt "špeky" a tak. ale to že je to úplne normálne a že sú takí všetci ludia to si neuvedomuješ. proste je pre teba heslo - čím viac chudá tým viac krásna ... aj ked to vobec neni pravda.