Ahojte všetky babeni bulimičky.Som tiež bulimička už asi od 17 tych rokov,teraz mám 24.Irónia je tá,že robím v inštitúcii,ktorá sa v podstate výživou a poruchami príjmu potravy zaoberá.Kolegyna je takisto anorektička ani neviem čo je lepšie...U mňa sa to tiež strieda keď sa neprežieram,tak nejem vôbec nič...Už mi to odoberá všetky sily,každý deň to isté...Stále myšlienky na jedlo a všetko okolo toho...Hanbím sa však aj niekomu priznať,myslím že by to všetci brali ako moje osobné zlyhanie..Veď ako by mohla tak šikovná a inteligentná žena a tak sebavedomá trpieť niečím takým...
Myslím že chyba je v spoločnosti.Anorektičky alebo bulimičky v mojom oklolí berie spoločnosť ako nejaký odpad.Keď abstinujem,hovorím si už to bude fajn,už si z toho vonku.Minule prišiel kolega-je tlstý ako sviňa-a hovorína jednu okoloidúcu(asi 60 kg ženu)tá je ale vyžratá...Je to vôbec normálne? Spoločnosť vyžaduje od žien,aby boli dokonalé...Už prestávam veriť sama sebe,som nervózna,podráždená,rozmýšlam stále nad záchodom,jedlom a tak je to stále dokola...Ale držím všetkým palce, ktorý sa chcú liečiť a liečia.