Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

samotqa

Pre pegy: Váš BMI index je: 18.59

Gratulujeme. Patríte medzi menšinu ľudí, ktorí si pri dnešnom spôsobe života dokážu zachovať normálnu hmotnosť. Len tak ďalej. Nezabúdajte však, že tento stav sa môže kedykoľvek zmeniť, a preto neleňošte a do svojich jedálničkov zaraďujte veľa ovocia a zeleniny a ďalšie produkty zdravej výživy.

Z celkovej hmotnosti máte 9.3 kg tuku.

pegy

Aojte všetci. Aj ja mám problémy so stravovaní. Teplé jedlo mám raz do týždňa. Denne vypijem 5 káv a napchávam sa orieškami a inými sladkosťami. Neviem či je to choroba, ale denne sa aj vážim. A keď ma telo a váha sklamú, tak sa hnevám a potrestám ich. Začnem trucovať, brať tabletky a snažím sa chhudnúť. Ale nejde mi to. Mám 164cm A 51Kg. Chcem ísť pod 50. Aj tak vyzerám na 60kg!Mám 30 rokov.Pom,ôže mi niekto? Je to anorexia alebo bulímia?Peggy

zuju

Caute vsetci: Chcem vam povedat len jeden pribeh. Uz nieco mesiac som chora, najprv ma len seklo v krizoch, potom som sa nemohla ani pohnut, dva tyzdne bolo fajn uz je to zasa, teraz sa k tomu pridala chripka, lezala som v 39 teplotach, vcera sa mi zlomil zub... Mozno nic moc, ale za to obdobie som si ani raz nespomenula na to ze chcem chudnut, ani raz nepila caj na chudnutie, bez ktoreho v zdrave dni nemozem. MOZNO CLOVEK POTREBUJE ZIT AJ V INYCH PROBLEMOCH NIELEN V TOM KOLKO VAZI A MERIA

miška

Zuzka
pokračovanie
musim písať takto po kuskoch,lebo moj počitač ma vírus a blbne.Zajtra mi to opraví brat.Nemôžem teraz velmi písať,lebo ma to vyhadzuje.
prišla som včera.ja sa ti ozvem ked budem mať počitač v poriadku,lebo teraz sa to neda .Držim ti palce maj sa .Neviem ako s ina tom ,lebo sam si nemohla prečitať kvoli vírusu.akonahle bude počitač vporiadku tak sa ti ozvem . najskôr zajtra.Dufam,že si O. K.Ani nevidim čo píšem,lebo sa mi tam niečo zobrazuje.Tak sa maj krasne a držim ti palce pa

miška

Zuzka
AHOJ ZUzka už som sa vratila z nemocnice bola som tam 4 tíždne.Neviem ti povedať či som z toho von,ale som na tom lepšie aj som niečo pribrala a viac už pribrať nechcem chcem tak ostať
.Mam toho vela čo by som ti mohla rozpravať

nadin

zuju
pribrala som asi 2 kg ,viem,ze by som mala asi byt stastna,ale mna to v skutocnosti strasne stve.hrozne sa bojim toho ,ze priberiem.uz sa mi raz podarilo pribrat,ale hned na to som dvakrat tolko schudla,lebo som nemohla zniest to ze som pribrala.dufam,ze teraz to bude lepsie a zvladnem to.dik,ze si sa ozvala.dufam,ze ti to dobre dopadne.a ze sudca rozhodne pre rozvod.budem ti drzat palce,aby si to zvladla.

zuju

Caute vsetci, 19.marca ubehol pol rok/MOJA NAJDLHSIA DOBA/ co nezvraciam. Som na seba pysna. Dnes som dostala na terapii zvlastnu ulohu, pripravit sa na rozvod s bulimiou. Mam si pripravit rec obhajcu i zalobcu, a terapeut bude sudcom. Hned ma napadlo- ja sa nechcem rozvadzat, ved mam bulimiu 10 rokov, neviem si predstavit zivot bez nej. Co budem robit, ked mi bude jedno ako vyzeram? Ale chcem ist na to pojednavanie, uvidim ako dopadne. Drzte mi palce, nech sa rozvediem

zuju

Nadin: drzim ti prsty, som v uzdravovacej faze nieco vyse roka, nie je to celkom ono. Ale je to dlhy proces, a ja hcem vyhrat. Len sa mozno bojim aky je to zivot bez ppp? Trpim bulimiou uz desat rokov, a nic ine ako "starostlivost" o postavu a vhodne miery nepoznam