Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

vrr

raz sa tu niekto pytal ci moze zistit zubarka bulimiu ja osm napisala ze nie, ale teraz mam pocit ze moze, a obavam sa toho, pretoze cim dlhise s bulimiou zijes tym znicenejsie zuby su ak nie s vracania tak so tolkeho mnozstva jedla za den, viete niekto s istotou ci to zisiti alebo nie?

miska

zuzka
este mam stale pokazeny pocitac.teraz pisem z mesta.akonahle bude v poriadku tak sa ti ozvem.zatial sa maj drz sa .pa

lela

Ahojte, je tu z vas niekto kto bojuje s bulimou a zije v londyne?som tu au pair a s bulimou zapasim uz 8rokov.je to cim dalej horsie,neviem kam sa mam obratit o pomoc.
dakujem

zužka

Miška
Ahoj Miši! Tak to som rada, že si späť, dúfam, že to malo aspoň nejaký účinok. No musíš mi o všetkom porozprávať, teda napísať, ako si sa tam mala, čo ste tam robili, ako sa cítiš teraz, čo ti to dalo a tak.
S tým počítačom si nerob starosti, napíšeš keď budeš môcť, ja zatiaľ určite počkám.. Drž sa, papa..

samotqa

Peggy uz len keby si schudla o 2 kula tak by ti uz kalkulacka napisala toto: Váš BMI index je: 18.22

Vaša váha je príliš nízka. Mal by ste určite zájsť za svojím lekárom a zistiť príčinu. Môže to byť totiž v dôsledku nejakého skrytého ochorenia (napr. zvýšenú funkciu štítnej žľazy či chronickým zápalom slinivky brušnej a pod.) a lebo v dôsledku priveľkej psychickej zátaže. S najväčšou pravdepodobnosťou bude Vaše lekárske vyšetrenie negatívne, ale uvedené choroby sa bežne vyskytujú a v počiatočných štádiách je liečba omnoho účinnejšia.