Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

zuju

Nadin:Cauky, mam sa celkom fajn, co sa tyka ppp, samozrejme ze je stale tuzba schudnut, ale uz nie je taka silna a potrebna. Este upravit stravu, odbornici mi povedali ze je katastrofalna

mimmi

Oops, prepac miska, nepouzila som tvoj nick naschval, bolo to omylom, nevsimla som si , ze tu ma niekto taky isty. prepac

Andrej

Pre ostatnych:
Nenechajte sa prosim znechutit par ludmi...
Sme velmi radi, ze sa nam ako-tak dari vytvorit pre Vas priestor, kde si mozete bez strachu pokecat o svojich problemoch... :)
Drzime Vam palce.

Andrej

Suzan666&Co,
tento server je urceny na riesenie problemov a nie ich vyvolavanie. Takyto obsah nebude tolerovany! (prosim uzivatelov, aby nam nechali odkaz cez Kontakt www.zdravie.sk
.
Len pre ukazku Vam posielam par fotiek, aby ste vedeli o co sa pokusate.
www.zdravie.sk

Andrej

Zužka,
ked je niekto registrovany, nikto iny nemoze pouzivat jeho Nick name. Takze sa utekaj zaregistrovat a mas pokoj a istotu, ze ta tu nebude nikto zastupovat. :)

zužka

Miška
Aj mne to tu celé nejako štrajkuje, už mi vôbec nejde sa prihlásiť ako Zuzka, tak sa musím prihlasovať ako zužka, tak aby si vedela, že to som ja, dobre?? Papa..

zužka

Miška
Ahoj Miši! To posledné, čo by som chcela na tomto svete je, aby som sa na teba hnevala. Nemám absolútne žiadny dôvod, viem, že by si nič také nenapísala, že sa teraz snažíš zbaviť tej úkrutnosti nazvanej porucha príjmu potravy. Ba práve naopak, som na teba moc pyšná za to, ako chodíš do toho stacionára. Veľmi by som si priala, aby ti to niečo dalo a posunulo ťa to o krôčik dopredu. Aj ja som sa zúčastnila jedného seminára na pomoc dievčatám trpiacich porucho príjmu potravy a moc mi dal. Rozhodla som sa bojovať a zvíťaziť, musím to risknúť, keď to nerisknem, nikdy nezistím aké je to žiť bez anorexie. Zajtra idem navyše ešte na návštevu ku doktorke, tak som zvedavá. No ty ma určite informuj ako sa ti darí v tom stacionáry, veľmi ma to zaujíma a hlavne nezabudni, sme na to dve, nie si v tom sama. Tak ti prajem zatiaľ veľa krásnych prežitých chvíľ, drž sa a ešte raz s tým príspevkom od tej inej misky si nerob starosti, dobre?? Nič sa nestalo, všetko je v poriadku :o)

miška

Zuzka
Mne sa až včera večer dal počitač do poriadku a od vtedy som na nom nebola až teraz,lebo som mala teploty a musela som to vyležať.ja mam na to dôkaz že sme tu 2 miški a teraz som zapla počítač hned som išla na tu stranku a vidim,že niekto sa tu podpisuje pod mojim menom a dava radi suzan666ako ma vracať. vieš ja som domýšlava a teraz neviem či sa nehnevaš,ale mam na to dôkaz,že sme tu 2 pod tym istym menom.Bola som v nemocnici 4 týždne a teraz chodim do denneho stacionara kde su ludia so všelikymi problemami.je tam tiež jedna anorektička.Ten stacinar je vlastne doliečovacia nemocnica-denna nemocnica od 9:00 do 15:00 mame tam zadarmo obet ešte teraz vlastne tam idem druhikrat takže o všetkom neviem,že čo sa robi.chodiš tam každy den,píšeme si denniky mame tam všeliake aktiviti len ešte neviem ake maš tam aj skupinovu terapiu.bola som tam ešte lenraz avtedy som sa na začiatku predstavila mala som povedať ake mam problemi,robili sme pomazanku potom sme išli cvičiť pol hodiny naobedovali sme sa a išli sme do solnej jaskyne.každy den je dačo ine.Musim tam chodiť povinne každý den niekolko týždnov.Počula som že sa tam robia aj všeliake vytvarne techniky,počuva hudba a aj ine veci len zatial neviem ake.Zuzka ak sa na mna hnevaš tak mi to nebude jedno a bude mi psychicky zle.prosim odpíš či mi veríš a či sa hnevaš maj sa čau.

miška

miska
Prečo sa píšeš pod mojim menom?
teraz si kvoli tebe bude myslieť Zuzka,že som jej klamala a ak sa na mna naštvala tak si niečo zrobim.Je mi na nič .

miška

Zuzka
sme tu dve čo sa tu píšeme rovnakým menom ja sa piíšem zmekčenom až teraz mam počítač v poriadku.