Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

miška

zužka
ztoho čaju mi nebolo zle aj včera mi bolo trocha dnes už nie.Ked som si ten čaj dala tak som bola na druhy den na zachode a nasledujuci den som si ho nedala tak som bola tiež na wc no dnes som nebola.Aj ja by som chcela vyskušať to obkreslovanie svojej postavy.Najťahšie sa mi je rano.Neviem či nemam stiahnuty žaludok,lebo stači,že sa len napijem vody a už nevladzem jesť jedlo.Aj chute jedla slabo cítim.Vôbec mi nechýba jedlo jem len preto aby mi nebolo zle a aby som neupadla zasa do A.Neviem že čo to ma byť.Chudnuť už nechcem,ale ani priberať.Zajtra idem do stacionara zabudla som ti povedať,že cez sobotu a nedelu to nieje.V utorok pôjdeme na jeden film do mesta.teraz som tiež jedla na silu.Som rada,že sa stoho dostavaš,či sa dostavam z toho aj ja to neviem.Držim ti palce,maj sa pekne ,pa zatial.

fortuna

lilianna, som rada ze ma tu niekto vie aj pochopit, lebo doma to tak nie je, ani nevies ako sa snazim, ale ono to nejak nejde. mas s tym nejake skusenosti? je vobec nadej ze sa to samo spravi?

lilianna

Fortuna -šťastie
Skús papať do obeda potroške a k večeru striedmejšie. Ja viem ľahko sa to povie, ale ty to zvladneš A skus si zacvičiť a choď medzi kamošky Prejdi na iné krajšie myšlienky a nesústreduj sa na jedlo
Držím palce

fortuna

Ahojte, tak ja teda vlastne neviem co mam, ale najskor nieco medzi bulimiou a anorexiou.Neviem, akosa toho zbavit,nejem od hladu ale len tak, poobede to vsetko miesam, a je mi z toho vsetkeho zle.Nechcem priberat,ale som zufala.Nevracam, ale uz nechcem stale mysliet na jedlo. chce zit ako predtym a nepriberat..

zužka

Miška
No ten prgram vyzerá naozaj pútavo, to je fajn, že vás tam tak zamestnávajú, potom nemáte tolko času myslieť na problémy.
Jeee, super, čajík pomohol, no to mám radosť, vidíš ani si nemusela použiť to preháňadlo a išlo to aj bez neho. Len tak ďalej :)
Len neviem, prečo ťa bolelo to brucho, pochybujem, že z toho čaju.
A keď ti pani doktorka povedala, že si super štíhla, tak to tak určite bude, lebo ona nemá pokrivený pohlad tou negatívnou myslou, ktorá nás má v pazúroch. Vieš vďaka tej chorobe nevidíš skutočnsoť a to je pravda, anorexia ti nastavuje zkreslený pohľad. Ja som sa o tom presvedčila. Na tom semináry sme sa mali obkreslovať na veľké papiere a keď som pozrela na obrysy môjho tela, tak som nechcela veriť, že som to ja, na tom papiery som vyzerala chudšie ako keď sa na seba pozriem do zrkadla. Takže tu je dôkaz ako manipuluje tá negatívna mysel aj s naším pohladom.
No odpor k jedlu nepociťujem, ja papám rada, len občas pri ňom cítim úzkosť, strach, no dúfam, že aj to čoskoro vyprchá a bude už len lepšie :)
Tak sa maj zatial krásne, želám ti príjemný víkend a drž sa, papa..

lilianna

lililan to meno zas až tak neva,šlo len o to aby sme sa nemýlili zas sa až také nič nestalo:) Večer jedz len jabľčka.Len nevracaj , lebo tvoje telo si zvykne že zakaždým keď sa naješ všetko vyvrátiš , Bude to ako podmieneny reflex. Akonáhe žalúdok pocíti jedlo hneď ho vyvráti.Takž STOP VRACANIU!!!!!!!Ak chceš byť v živote ešte šťastná

lililan

Sorry, nevedela som že je niekto s takým nickom!!!!!!!!!!!
A je to bulímia alebo si len namýšľam???A to zvracanie, mám hrozné výčitky keď sa prežerem. Nick si zmením, neboj

tina

Pre el.vi
strasne strasne ti dakujem za pomoc a radu, pracujem na tom aby to skoncilo, ale ide to pomaly, snad sa mi to ale podari :o)
neverila by si kolko mlieka ja pijem, tiez vyjedam vsetky jogurty doma, ale vies naco mi to je, ked to je zachvilu vonku. ale uz aspon viem v com je problem (teda okrem toho ze mam bulimiu). este raz dakujem